Just friends?

Vad tror ni kära läsare, går det att ha ett "kk" förhållande utan att känslor blir inblandade? det finns nog många där ute som är vänner och samtidigt har lite kul nångång i sängen. Skulle inte det vara perfekt? ;)

Jag tror först och främst det beror på hur pass bra vänner man är. Och till vilken relation man lärde känna varandra från första början. Om man nu träffar ( har sex )exempel en kille i en längre period och pratar med varandra osv. Är det inte lätt att få känslor? Tjejer brukar ju oftast få känslor för den partner hon har "lite kul" med hehe.

Det kan ju vara lätt att tro att man helt plötsligt tycker om denna kille, bara för att han känner dig, ni kan prata med varandra osv. Men glöm inte att det är det "vänner" är till för.

När man sedan har träffats ett bra tag, då ni har hunnit tjafsat och allt vad det är. Då du har jämfört "vännen" med hur din bild utav en pojkvän ska vara. Jag tror de flesta någon gång har haft den tanken? I vilket fall, när du har tänkt och dömt din "kill kompis" kommer du nog på själv att han inte allts stämmer in på den bild du har i ditt huvud, hur du vill att din kärlek ska vara. För om ni nu var menade till varandra, då hade ni troligtvis vart tsm vid detta tillfälle och inte kks. Eller vad tror ni?

//sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0