natt tankar

tanken slog mig nyss, hur många läser den här bloggen för att ni snokar? jag kan bara se era snoknäsor som spejjar över bloggen i jakt på saftigt skvaller att sprida vidare. jag blir fan förbannad när man ständigt får höra från annat håll " han/hon såg det på din blogg " ja men herregud testa att läs bloggen själv det är ju en offentlig blogg liksom?

förstår mig verkligen inte på folk alltså. jag skiter seriöst i varenda jävels liv, vet ni varför? för mitt eget är så jävla intressant så jag behöver inte gotta mig på skvaller från någon annan. snacka om folk är det sista jag gör, förstår verkligen inte att så fort man gör nå så blir det ett jävla liv. tydligen hamnat på nån jävla film från juldagen? haha vad händer nu får man inte ens gå ut och "spåra" och göra vad man vill utan att folk ska gotta sig på ens liv liksom.. kan fan inte göra annat än att skratta. jävla fattiglappar ;)

arga godnatt kramar från ems och till er som tog åt er, bra att ni tog åt er.

//ems


Kommentarer
Postat av: erika

jag läser eran blogg för jag tycker ni är så grymt jäkla roliga och bra på att skriva! plus att jag har något att läsa när jag kommer hem från jobbet varje dag :) keep it going! YOLO /sabinas kompis

2012-12-28 @ 23:55:13
URL: http://prideandjoy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0