slut på julen !

Nu först tog min jul slut :) bäddat ner mig i sängen efter massa bra julklappar, ska dock INTE somna än, har slagit vad med en person vem som kan hålla sig vaken längst hehe ;)) vinnarskalle som man är tänker jag vinna. Därför blire jersey shore marathon så får jag skratta lite. Lär ju inte somna då.
 
Haha min familj gillar att jävlas med mig. Vid julklapps utdelningen så fick jag bara 3 paket varav ett jätte stort. Tänkte att '' jaha får väl något litet med större värde det här året '' men i det största paketen fanns en jätte stor bra resväska som jag ska ha med mig ner till mallis och i resväskan låg ännu flera paket ;) haha. Men faktiskt så hade jag blivit glad över ett kuvert bara.. med pengar i såklart ;)
 
ne men har varit en mysig och ganska händelserik dag ! tror att jag äntligen har hittat min balklänning ^^ fastnade för en som jag tyckte var jätte fin, och färgen var inte så vanlig ;) den är grön, riktigt neongrön. Mer säger jag inte. Sen har jag även fått en del skratt åt vissa personer via facebook, ibland undrar man hur folk tänker alltså haha. Inte nog med det har jag gjort en del impulsiva val.  Blir lite lätt förbannad när folk tar mig för givet. Först tofflar sen skiter i mig. Liksom man kan ju ändå höra av sig på självaste julafton och alla andra dagar också för den delen men det är väl bara bevis på vad man egentligen '' betyder '' , ne det enda jag känner då är '' im outta here ! ''
 
gråter inte floder för det, faktum är att jag har större problem än så, typ som vad jag ska ha på mig imorgon på juldagen.. svårt jävla val alltså! kommer bli en del supa, vill dock inte dra på så jävla mkt, orkar inte vakna upp bakis igen när jag ska dricka på nyår med.. plus att den här gången vill jag faktiskt MINNAS att jag gått in på krogen, vi alla minns hur det slutade sist på scheelle ;) haha!
 
// ems
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0