Ems tycker till...

Det är inte ofta jag blir förbannad, eller ens orkar ta upp saker i bloggen som handlar om Sverige och nyheter osv just för att det är boring och onitressant läsa. Det här är ju ingen politik blogg eller något. Men på senaste tiden har jag bara blivit mer och mer trött på alla fjantiga artiklar om onödiga saker som ses som ett problem i Sverige. För sverige är ju mellanmjölks landet och här får inget vara konstigt eller annorlunda. Droppen var igår när Aftonbladet skriver en heeeeeeel artikel om tjockisar OCH desssutom skickar ut en av sina reportrar i en tjockis dräkt för att testa att åka karuseller och se vilka andra diverse problem fettma kan ge en, och jag blir så arg !!!
 
Tjocka människor, ( nu snackar vi riktigt feta. Sånna vi gör program av, typ biggest loser. ) kan allvarligt inte ta tag i sitt jävla problem. Försöker man åka nån jävla berg och dalbana och märker att '' ojj bältet är för litet '' borde man inte tänka '' fan jag är för fet, dags och banta '' nej istället tänker dom '' jäääääävla berg och dalbana DEN ÄR FAN FÖR LITEN JUUU !! '' och skyller sen allllt på samhället och att samhället är dåligt för att det inte är anpassat för tjockisar som trycker i sig donken till frukost. Har tanken aldrig slagit dom att dom fan ska banta som alla andra gör ? en rökare som är beroende och vill sluta får väl förfan sluta på egen hand ? det kallas ta tag i sitt liv och skärpa till sig.
 
men visst nej, skyll på nån annan bara. Läste också att dom borde skaffa förlängningsbälten på alla berg och dalbanor så tjocka också kan åka eftersom att sånna bälten finns ju faktiskt på bussar och flygplan. Men tror dom allvarligt att buss och berg och dalbana är samma sak ? Ett jävla skämt är vad det är. Enligt tjockisarna är det diskriminerande att dom inte får plats i berg och dalbanorna, hur gör vi då med de som är för långa och inte får åka? För det finns en sån gränns också, är det diskriminerande för dem också kanske, ska samhället anpassa sig för alla sorts människor eller ? nej fyfan vad arg jag är, åk till USA, där har dom anpassat tjockisar till samhället. Där kan man beställa super size på donken, bra va? Trött på att höra gnäll från människor som inte kan ta tag i sitt liv, som Björn ranelid sa HERRRRRRRRREGUD !!
 
 
Sitt där du i din fjantiga tjockisdräkt och åk dina barnkaruseller... fjolla.
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0