Lite om Magaluf 2012

Nu har min hjärna vaknat till liv, efter att ha luktat på min extremt goda jordgubbs sprit som jag köpte med hem och käkat för mkt Oreo choklad kakor så lever jag igen. Är iaf på riktigt DÖDS sjuk, lyckats fått klassiska magaluf hostan big time den här gången. Fick halsont redan dag två och har egentligen varit sjuk hela veckan men det hindrar ju inte direkt en från att supa, faktum är att det är nu när all alkohol försvinner ut ur kroppen som man verkligen känner hur sjuk man är, eller så är jag bara deprimerad för att jag är hemma i tattar Köping.
 
Kan väl sammanfatta veckan med ett ord. Spår. De tre första dagarna minns jag knappt ? sara fyllde ju 18 första kvällen och när vi klev in på grabbarna och humöret va på top alltså den känslan fyfan! livet lekte och det första vi gjorde va att beställa ett helrör. Ärligt minns jag inte vad som hände sen..finns inga bilder från den kvällen på facebook heller så inte konstigt att man inte minns ;)
 
Vi har hunnit med att göra så jävla mkt den här veckan ! Förra året söp vi bara på hotellet och solade vid poolen men den här veckan har vi hunnit med Army night, sett DJ mangoo live, Åkt party båt, åkt fetaste racer båten och blivit bjuden på svin dyr dricka, varit på skumfest, Kinky pinky och gaddat oss !! till och med lyckats tappa bort hotell nyckeln två gånger så hotellet var nära på att bli tvungna att byta låset. Men som tur va så hitta vi en av nycklarna, mirakulöst nog. Ah ne men shit vi har verkligen spårat, jag har verkligen gjort saker jag aldrig skulle göra hemma och få tacka gudarna att det som händer i magaluf stannar i magaluf.
 
Det roligaste den här veckan måste varit Partybåten lätt !! vi ville åka med Grabbarna grus partybåt men de hade ingen den veckan vi va där så vi åkte med Glade vikings istället ! Vet inte om det va värt 450 spänn för att åka lite båt 3 timmar och dricka äcklig sangria men trots det så vare jävla kul alltså, fri bar är alltid kul !! Jag var med i en magplask tävling där jag vann över alla killar, bästa priset också, en shotflaska ;) Skumfesten var också grym, fri bar där också, KUL!!! jag älskar fri bar, man dricker jätte mycket, blir jätte full och tycker det är skit kul med gratis dricka. Bara det att man glömmer att man redan betalat för det innan men ah !!
 
Har så jävla mkt att berätta men tar allt i omgångar istället, kom iaf hem ca 2 inatt efter en flygresa där både jag , mika och Ullis satt och förgiftade hela flygplanet med våra baciller.
 
Iaf så har det varit en sjukt jävla rolig resa, jag är inte trött på att dricka, jag vill festa mer, jag vill dit igen, det enda som är jobbigt nu är att jag är sjuk men annars är jag fan på top alltså. Magaluf är mitt hem så äre bara.
 
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0