Magaluf - eftersnack

Har helt glömt att berätta att jag och sara tillslut fick biljetter till SHM dock till den 22a tror jag det va men bättre än inget. Vi fick reda på det typ andra dagen vi var nere i Magaluf och som sagt så finns inte mkt minnen kvar av de tre första dagarna så inte konstigt att jag inte kom att berätta det här förrän nu. Det får mig också att se tillbaka på resan. Jävlar vad jag har suttit för mig själv här hemma och garvat pajj över saker vi gjorde. Kändes så jävla skönt att få dra dit och fucka ur, jag behövde verkligen tänka på annat, synd bara att det va rätt många köpingsbor där nere samtidigt som oss ? tror vi va ca 9 st som mest. Mycket skit har man också fått tagit när man kommer hem till '' här får ingen vara onormal '' staden. Folk har slutat prata med mig och Mika har även fått en del crap. Men tänker inte ens försvara oss över det för tycker inte jag behöver det ;) Har fått höra saker som '' trodde inte att du va sån '' och '' du är mkt bättre än sådär '' jag är väl fortfarande den jag är men bara för att man lever livet och släpper loss lite och skiter i allt så blir man plötsligt hora och så har man legat med alla också äej vi är som vi är och tänker aldrig ändra på den jag är iaf och ingen annan kan ändra på det heller. Haters kan fortsätta hänga läpp och störa sig på allt man gör men som sagt . I dont give a fuck . Det enda jag har att ge er är fingret :) YOLO !!!
 
Men nog om det. Tillbaka till Magaluf. Andra dagen när vi vaknar upp med ett trashat hotell rum säger vi till varandra '' shitt vi kan inte dricka sådär mkt ikväll, rummet är redan trashat '' men inte så lätt att hålla ett sånt löfte när vi träffade ett gäng från Ljungby tror jag ? iaf vi förfestade några gånger på deras hotell och de hade all inclusive vilket betydde gratis dricka ;) plus att de beställde 100 shottar inne på E4an som vi 9 skulle dela på. Galen kväll. Vill verkligen berätta mer om kvällen men kommer inte ihåg vad vi gjorde.. inte okej asså. Får väl bli en flashback när man ser saras kamera bilder sen.
 
Strawberry daiquiri
 
Har ju faktiskt inte berättat så mkt om hotellet vi bodde på heller. Det va väl lite högre standard än det förra hotellet vi bodde på, inga myror, luftkondis osvosv. Men helvetes britter ööööööööverallt. Dom va värre än myror lovar er. Verkligen ett hotell med bara britter. asså bara. typ vi 4, en norsk, resten britter. Gubbar fanns det också. Britter dom också, pappagänget på semester typ. 45+ are som bodde snett över oss som hängde på balkongen och försökte kika in när vi bytte om typ. äckel päckel pappor.
 
Utsikten från rummet. 100% havsutsikt.
 
Nej men va en sjukt kul resa. Har typ sagt det tusen gånger men det va verkligen det. Man lärde sig mkt av varandra också. Nästa sommar blire barskolan direkt efter studenten 3 veckor och efter det blire att försöka stanna kvar där, få nått jobb lr nå och vara kvar, byta namn, gå under jorden och aldrig komma hem :)
 
// ems
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ellen

ni är ju för skööna:D klart man ska få leva livet lixom! skit i alla

2012-07-16 @ 21:26:06
URL: http://ellennmaria.devote.se/
Postat av: Zumbali

Emss!! Måste ba säga, you go my fucking girl.
Skööööööönaste brodern! Be yourself and fuck everyone else

2012-07-16 @ 22:19:01
Postat av: Elina

Bilderna på er från grabbarna grus är väl inte direkt nåt att vara stolt över. :/ Såg dem på en skvallerblogg med riktigt taskiga kommentarer :/

2012-07-20 @ 15:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0