No More Mr. Nice Guy

Som jag skrev tidigare när vi kom hem från magaluf så råkade vi hamna på någon skvallerblogg ( classe-kinzakenza.blogspot.com ) Ingen aning om vad det är för blogg men har märkt att han eller hon skriver mkt om GGBC i magaluf och det var just därför vi hamna där pga mingelbilderna från facebook. Iaf så tänkte jag att det kunde va kul att se vilka kommenaterar inlägget som han skrev om oss har fått. Kände att jag ville se eftersom folk har skrivit här på bloggen att '' bilderna är inte direkt något att vara stolta över, har sett en del taskiga kommentarer på skvallerbloggen ''
 
 
Taskiga kommentarer är väl något man får ta för att vara snygg, populär, bäst ivärlden osvosv men när det kommer till saker som inte ens är sant så får man sig ett gott skratt. här är en print screen från några av kommenterna
 
 
Tänker mest på den sista kommentaren då de två första bara tyder på extrem avundsjuka eftersom dessa random brudar bara va tvungna att hitta något fel på en ;) 
 
'' Gillar att dom inte ens är över 18 ( vet vilka dom är ) ''
 
haha vaa ;O låt mig skratta, vet vilka vi är ? uppenbarligen INTE jävla tönt, både sara och jag är 18 år och big deal om vi inte hade varit ? :)
Alltså jag vet att det finns blåsta människor där ute men det här är ju bara för mycket ;) '' vet vilka dom är '' haha aja kan inte sluta skratta iaf. Vet inte heller vad man ska göra? Ska man tycka synd om dessa människor utan liv eller what to do ? blow me säger jag bara !
 
// ems
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0