Roligt att bloggen växer !

Måste säga att det är kul att fler ooch fler verkar ha hitttat hit ! Får ursäkta igen för att jag inte har nå kul bilder att bjuda på. Pratade faktiskt lite med sara igår, tydligen har de haft lite problem med boendet osvosv men hade löst sig nu, frågade även när hon kmr hem men det fick man inge svar på ;) hm. Skulle tippa på minst 1 vecka till iaf, lycko ost.
 
Iaf så låg jag hemma igår i sängen, glodde massa film och tryckte massa choklad. Tog mig en titt i spegeln och bara såg hur röven hänger, magen står rakt ut och att en TREDJE dubbelhaka börjar växa fram. Mitt i paniken bestämde jag träningstid idag med min träningskollega samt barndomsvän Nadja. Så gick till gymmet idag och pumpa tills jag blev snurrig, drog en solning efter det också. Smart som jag är så märker jag efter 20 minuter att de nyss har bytt lysrören.... inte konstigt att ansiktet brändes bort liksom. Men hällre solbränd än grå och tråkig i det här vädret.
 
Blir iaf att dra ut en sväng senare kanske med Nadja igen ! :) så väntar på henne medans jag ska kolla klart på filmerna
 
 
största idioterna !
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0