svar på tal !

Sara är ju kvar i magaluf som ni alla vet och jag vet inte om hon har tillgång till att kunna blogga, vilket jag inte tror isf borde hon skrivit något så därför tänkte jag svara så gott jag kan på några frågor angående jobbet osv där nere även fast jag inte är så insatt ! :)
 
 
1.Hur fixade Sara boende där nere? Vet du vad priset på lägenheten är?? 

2. Vad jobbar hon som? och kommer hon att gå i plus?
 
Svar:
 
1. Sara fick hjälp med boende av en kille som heter Armin ( chefen ) När vi åkte hem p å Onsdagen så hade sara och Matilda ( som hon är där med ) ett tillfälligt boende hos en kille tills Fredagen och på Fredagen skulle Armin hjälpa dem med ett annat boende. Asså grejen med boende där nere att det är lättast att snacka med folk och fråga runt om det finns plats i någons lägenhet. Beroende på hur många man är som bor i samma lägenhet så blir priset olika och har ingen aning om vad sara betalar men vad jag hört så kostar det ca 2-3000 i månaden.. Kan höra med sara senare om ni vill veta exakta priser.
 
2. Sara jobbar som biljett säljare för Grabbarna grus beach club. Alltså säljer hon biljetter till olika tema fester, skumfester, partybåt också tror jag. Om hon går plus tvivlar jag på, ju mer du säljer desto mer pengar får du, men bara pengar så du klarar dig där nere till typ mat, dricka osv.. :) Så om du inte säljer något och du inte har egna pengar med dig så får du svälta ;) Folk som är där för att jobba som biljettförsäljare är där för att kunna vara i magaluf längre än bara en semester. Alltså inget jobb man väljer för att tjäna pengar om ni förstår vad jag menar.
 
Hoppas jag gav dig ett hyffsat svar om du undrar något mer är det bara att höra av dig så kontaktar jag sara så får hon ge mig mer info ;) anledningen att jag inte gör det nu är för att jag inte orkar haha sorry.. !
 
matilda och sara !
 
( nu snodde jag den här bilden sara pusspuss )
 
// ems

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack så mycket för svaret!!! :))

2012-07-12 @ 21:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0