Dagen !

Har spenderat dagen på krillan med nadja! gick loss på solkrämen om man säger så, vägrar bränna mig nu innan magaluf, lyckas alltid börja flaga som en idiot om jag bränner mig. Men tror jag klarat mig :) Ska ju som sagt pressa rätt lite i magaluf så kan lika gärna softa här i sverige :)

Imorgon är det midsommar, jag ska jobba , vilket betyder midsommarfirande på gammelgården = mycket folk = kaos. Nadja och jag tog en fika där idag efter krillan, ville hälsa på mina kära sommarjobbare plus Sabina, träffade även min chef samt lite andra '' arbetskollegor '' och verkligen alla fasade inför morgondagen. Den 6 juni, ni vet nationaldagen sålde vi ca 4-500 bakelser.. svårt att tro att så mycket folk får plats där uppe på området men det gör det och det är helt sjukt mkt att göra. Tur att vi är fyra stycken imorgon ! Slutar iaf halv 6, blir hem och duscha lite snabbt sen ska jag faktiskt vara med syrran någonstans här i världen vet inte vart, men blir att dricka med massa och grilla osvosv. Jag ska ta det lugnt iaf (: min kassa just nu ligger på riskzonen så får tigga pengar av mina päron som vanligt ;P hehe

Har fortfarande saker kvar att köpa inför magaluf, känns så jävla drygt...

* plåster
* halsbränna tabletter
* ipren
* nudlar
* lypsyl


jobbigt ;) blir en rulle nu sen sova och ladda upp inför jobbig jobbdag. Ni skulle bara veta hur hårt det klirrar i min kassa efter det. ;) ;) så jävla värt att jobba alltså.bilder från förra året ! (: Känns så sjukt att det är ett helt år sen, tänk att jag och sara va så oroliga när vi åkte dit sist och trodde att vi skulle vara ensamma hela veckan ! Redan första kvällen träffade vi morgan och johan. Två sköningar från malmö lr varberg lr nått ! Och titta hur många vi var i slutet av veckan ? två som fattas på bilden också , 16 st ! Sköna förfester, så jävla saknat ! Världen är bra liten alltså, två tjejer var från v-ås och två från eskilstuna !! Hoppas vi blir ett skönt gäng i år igen :) 5 dagar kvar !!

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0