fördomar

Folk har så mycket fördomar. Fördomar om allt. Typ 90% av den här stan går efter saker de hört. Nu pratar jag inte bara saker om mig eller oss utan saker om andra personer med. Det finns människor som skapar falska rykten, och fattar ärligt inte varför ? Den personen har inget liv, men inte heller de som faktiskt tror på alla rykten ? Blir så ledsen när folk typ tror på något så överdrivet som att '' hörde du att pelle låg med 10 brudar igår ??? på en toa inne på krogen !!!! '' JA det finns vissa som faktiskt tror på sånna rykten, låter det inte orealistiskt eller ? Det är som att folk VILL tro att allt de hör är sant. Jag personligen tror inte på ett skit jag hör förrän jag ser det själv. Därför tror jag att det kan vara svårt att vara någon som folk vet vem man är, eller som folk hör mkt om. Vill inte låta snobbig eller så men alla vet ju vem alla är här i stan. Men tycker det är konstigt att direkt VI gör något, dvs jag sara och mika, så förvrids sanningen helt plötsligt ? Förra året brukade vi festa mycket med utlänningar dvs blattar, som flera andra tjejer också gör här i köping ?Men efter det kom minst 2 st och frågade mig om det var sant att jag hade legat med alla blattarna på de där festerna ? Verkar som att folk vet mer om mig än vad jag vet om mig själv haha!!

Det är sånna saker som gör det svårt för oss ( som är lite smått dumma i huvet, skiter i vad alla tycker och säger, är oss själva ) att kunna skaffa kille. Har ni aldrig tänkt på alla tonårs filmer ? Den snygga populära tjejen vill alla killar ligga med, men inget mer för de har hört så mkt skit om henne. En sån tjej är tydligen inte flickväns material ? men alla andra tjejer som INTE har stämpel, de är flickväns material. Är det inte orättvist? Säger inte att vi, våran trio, totally spies som de kallar oss är populära snygga tjejer, vi har ju bara fått den där stämpeln för att vi dont give a fuck liksom ? :S och genom att vara sig själv, dvs inte som alla andra, så vill tydligen ingen kille ha en ? Ärligt talat så känner jag mig så jävla begränsad när jag '' är på g '' med någon. Det är inte ens kul att vara det, minns när vi tjejer va i Uppsala nu senast på krogen och mingelbilderna kom upp på fb och killen såg det. Jag personligen tyckte inte att det va nå fel på bilderna? Det va väl en bild på mig och några vänner från magaluf, en annan med mig vid stripstången och en när jag va påväg upp på bardisken och DIREKT fick jag mess där han lacka rätt lite och sa att jag hade hållt på med någon ? som sagt, man tror på det man själv vill. Kan inte ens kille bara vara glad att tjejen har bra självförtroende. Förstår inte. Antingen är jag helt jävla blåst eller så äre nå fel på de jag träffat.

Det jag ville komma till med det här inlägget var att istället för att döma en person utifrån det ni har hört så lär känna den istället.Richard, jag, ove och sara i Uppsala. Minsta tecken på att jag skulle hållt på med någon? nej, men såklart trodde han det för att han HÖRT att jag är sån. Hela tiden piss rykten, att aldrig någon lär sig ...

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0