Helgen

Tänkte berätta lite om min helg nu eftersom jag har haft fullt upp !
 
I Fredags på Midsommar så jobbade jag ju som sagt, tror aldrig jag sett så mkt folk och priset för flummigaste kassörskan går nog till mig. Stog och skrattade typ hela tiden eftersom min hjärna gick i KK av alla siffror och pengar så tillslut blev det kaos mellan öronen på mig, sa fel saker hela tiden typ. Fick dock en gäst som var helt blåst. När det var en mils lång kö skulle hon börja klaga på mig och frågade tusen frågor varför vi inte hade något sockerfritt och att vi skulle tänka på diabetiker osv osv..Faktiskt så vet jag att man inte DÖR av en liten bakelse med socker i bara för att man har diabetes och jag är inte ens doktor liksom.
 
Mja efter jobbet vare bara hem, fixa sig på en timme sen drog jag med min syster och hennes kille på en fest här i köping där det bjöds på grillning och lekar ! :) vi var inte så många så det blev mest att man hängde men det är trevligt det med ! Drog hem runt 12, sen hämtade mina pinglor mig så drog vi till Munktorp som sara skrev. Va folk överallt där borta ! bra musik vare, men blev inte där så länge runt 2 började alla gå hem så fick göra samma.
 
Igår kände man bara för bakis häng med sig själv, hade planerat att säda mitt rum men slutade med att jag åt choklad, grät till massa sorgliga scener från en tv serie, kollade på Harry potter och tyckte synd om mig själv. Halv 8 på kvällen fick jag damp, mitt humör va sop dåligt, kände för att hoppa från balkongen typ så drog en pling till Mika som va fest sugen vilket inte jag var men hellre festa än sitta hemma kände jag. Så på två röda fixa vi dricka, hittade en förfest och skjuts fram och tillbaka till westerqvarn ! Vi förade med Nicci och Fia, blev bjuden på massa turkisk peppar shots !! så jävla gott, sen när golv blev tak och tvärtom så drog vi till westerqvarn, helt sjukt mkt folk !! Vi gick typ direkt till scenen där det va nå band som spelade massa covers och det va seriöst det bästa jag hört i hela mitt liv !! jag va fan i himlen !! stog längst fram och hängde över stängslet. Ni kanske undrar vad dom spelade ;) rock klassiker såklart, Fyfan va bra det va ! dog lite. Skrek som en idiot gjorde jag. Mika tröttnade efter en stund så hon försvann så stog där och sjöng och hoppade med armen runt en 50 årig raggar morsa !! jävlar vad vi öste hon och jag.. haha fan vad skön jag är ;)  Vet inte när jag kom hem, men man fick väl vakna med en stor ångest på alla jävla mess man skrivit alltså fyfan. Förstår inte hur jag lyckats, tur som fan att jag inte lyckades skicka alla också ! hittade ett halv skrivet mess där jag hade skrivit '' jag är så jäääevla snällllll osifhor '' typ. Hade väl hunnit somna innan jag skrivit klart (y) stabilt. Jag som skulle ta det lugnt innan magaluf !!
 
Håller iaf på att tvätta och städa mitt rum sen blire att packa ikväll eftersom att imorgon hinner man väl inte med det ! tusen saker att göra !! Plus att vi tjejer sover hos Ullis i färna imorgon eftersom att vi åker till Arlanda på natten ;) så jävla nära nu, kan inte fatta..
 
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0