Hur kan man slänga bort sitt liv så?

Alkolister, missbrukare och mera. Det är så himla hemskt att se människor som verkligen slösar bort sitt liv som de gör. Vi menar hur kul är det att vara dyngrak och sitta på en bänk i 6 timmar? Eller röka på så att du blir helt degig i huvudet och bara vill ligga ner och skratta sen sova typ? Vart är det "sköna" med det som de säger? Det är ju iaf inte livet att röka på och bli degig, för det ända du gör då är att gömma dig från livet...

Igår såg vi några stycken som var helt borta, unga, på en onsdag mitt på dagen. Och en av dom har vi umgåtts med förut och vet vilken den andre är. Hela den sociala biten var borta vid det tillfället när vi stötte på dom. Det är helt sjukt att de själva inte märker hur mycket skiten förstör deras personligheter!! När vi umgicks förut så försökte man ju hjälpa och hoppades att personen skulle ändra sig. Men vissa vill inte lyssna, vissa åker bara tillbaks till samma skit. Många säger att såna får skylla sig själv, ja på sätt och vis. Men vi är inga som dömer personer så lätt. För vi andra som inte känner dessa människor som missbrukar har inte en jävla aning hur deras baksida ser ut.
Det är faktiskt synd om de svaga människorna, samtidigt som de är dumma i huvudet som gör detta. De lär ju inte se någon framtid eller ha några drömmar de vill kämpa för? Även om de har det så känner dom att de bara misslyckas eftersom de inte fortsätter att kämpa. Det måste vara så sjukt jobbigt att behöva "flumma bort sig" varje dag för att kunna överleva en.

//ellesander


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0