Laddar med ett riktigt party gäng!!

Det här kan tyvärr vara ett av de sista inlägg vi gör innan resan. Vi kanske hinner skriva lite ikväll hos Ullis. Bror på om vi har tid, för vi lär ju sitta och planera resan lite, kan vi tänka oss ;) Frågan är ju om vi ens kommer kunna somna ikväll? Klockan ställs iaf runt 03:30 någongång! 
 
Våra väskor är klar packade och allt. För tillfället sitter vi och väntar på att Mickis ska komma och hämta upp oss. För då beger vi oss till Färna där Ullan bullan bor. Som vi har skrivit tidigare ska vi ha en sleep over där hos henne inatt. Här ska en riktig resfeber anda hettsas upp ;) Resan kan faktiskt bli sjuk denna gång!! 
 
Vi fick en fråga förut som vi inte svarade på. Det var någon som fråga om vi skulle blogga när vi är nere i Magaluf. Det vet vi inte än, för vi är inte säkra på om hotellet erbjuder internet. Om hotellet gör det, så ska vi försöka blogga så mycket som vi hinner med :) Och om mobilbloggandet kan börja fungera någongång så kommer det uppdateringar från mobilen också. Så ni får hålla koll, det kommer nog in några inlägg då och då ;) 
 
 
Haa det bäst så länge pussar från 
//Sara & Ems 

Kommentarer
Postat av: mackaOne

Grattis, ni är white-trash

2012-06-27 @ 11:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0