Min midsommar!

Godmorgon gott folk! :) 

Jag överlevde Midsommar som var rätt sjuk! kanske ska ta och berätta lite? 
Hela dagen började egentligen i arboga med en heldel stress och gruden och PT körde ner mig till Stugan ute vid Sundänge där halva min släkt var och andra vänner mm. Mickis och jag börja dansa runt midsommarstången med alla små barn. Gud saknar tiden då när man var så lite haha :) 
 
Kommer tillbaks till stugan och tar det lugnt, dsv solar, dricker öl och spelar bollspel. Helt kanon!  Runt 5 tiden är långborden klara och allt fylls med massa mat som man frossar i sig. Och efterrätt med glass och jordgubbar! Något man bara måste ha på Midsommar, eller hur? Efter allt käk och bollspelande. Får jag och mickis skjuts in till  mig. Becca kommer också och kvällen sätts igång :) 
 
Shots, bål och massa trams hinns med innan vi drog oss vidare hem till Wester där några sköna killar befann sig! Där bjöds det på kubb, vattenpipa och ölpingis. Dock var vi inte klara där. Runt 12  tiden blev vi upphämtade av Matilda och åke vidare till en fest mot landet någonstans rätt nära stan. När vi kom dit var det ett dussin med folk. Och jag hade det riktigt kul ibörjan. Gick runt och mingla och dansa med tjejerna osv, helt okej :) 
 
Sen börja alla försvinna helatiden, så jag gick för det mesta runt och leta efter tjejerna, min kavaj med pengar och nycklar försvann så gick runt och leta efter den med. Sen åkte pullorna hem utan mig tydligen, så jag fick leta efter min kukars kavaj ensam. Dock hitta jag den inkastad i en buske tillslut & allt i den fanns kvar :D 
Ja och tro det eller ej jag fick ju börja gå hem heheh3h skit kul. Men hade iaf några killar som sällskap så funkade väl rätt bra. Och becca som hade börja gå innan vände och gick och mötte mig. snällis där ;) Fast om vi tänkte tillbaka när vi vaknade på lördags morgonen önskade vi bara att vi hade gått hem direkt. För efter det där hände så spåra bara allt...mmhm allt man inte borde gjort blev gjort typ ungefär? Men orkar inte skriva ut det här för alla har ju inte med det och göra. Vår kväll sluta iaf runt 5 på morgonen hos becca ! 
 
Hade ni själva en bra midsommar? :) 
 
Tråkigt nog tog jag aldrig några kort :( buuhuu men här är ett från förra årets då vi var hemma hos fellan i arboga. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0