Nästa tisdag smäller det!

Vi har fått lite frågor angående Magaluf. Och eftersom det är så himla nära nu. Imorgon är det exakt en liten vecka kvar tills vi tjejer är där nere. Ah men eftersom det är väldigt mycket Magaluf snack hit och dit nu så kan vi passa på att svara på några frågor tänkte vi :)
hur bokar ni hotell i magaluf förra året när ni inte var 18?? :o
jätte tacksam för svar

Det står ju att man inte får åka när man är under 18, att många hotell inte tar emot en då. Dock hitta vi ett hotell där det inte stod något om dessa regler. Plus att vi åkte med Ving. Och när du är under 18 får du skriva ut ett papper ( det kan du göra hos en resbutik det gjorde vi ) där dina föräldrar skriver under att du får resa under 18år. Sen när du är där nere kollar ingen leg eller liknande. Köpa sprit osv i affärer fungerar också utmärkt, men konstigt kändes det ;)


Hej skulle ni kunna svara på lite frågor?

1. Hur fick båda jobbet på ggbc, sökte ni tillsammans och vad gjorde ni?


Ja vi sökte tillsammans. På deras hemsida på facebook http://www.facebook.com/GrabbarnaGrus så sökte de personal i våras. ( de kanske fortfarande gör det? ) vilket fall skulle man skicka in ett litet mail om sig själv och en bild på sig själv. Dock gjorde vi något annat också, vi skicka istället in en video på oss där vi presentera oss själva haha! vilket ni inte får se ;)

2. Vad sökte ni jobb som?

Som party-båtsvärd och servitris. Men de flesta börjar som säljare!

3. Hur mycket hade ni tjänat om ni hade tackat ja?

Vi har tackat ja, dock är det svårt med boendet, det är de som strular. Vi hade gått plus minus noll. Alltså inte tjänat mycket pengar. Och ju mer du säljer ju mer tjänar du.

4. Gick det bra o få jobb, även om ni var minderåriga?

Ingen av oss är minderårig när vi åker ner. Eftersom Sara fyller den dagen vi åker ner.

5. Vilket område ska ni hyra lägenhet på, och hur mycket kostar den att hyra?

Det är här problemet ligger med lägenhet. Vart vi än har kollat så är allt fullt. Dock säger "han vi ska jobba för" att vi ska kolla boende när vi kommer ner till Magaluf och att han ska fixa ett då till oss. Vilket inte låter säkert men men... De lägenheter vi har hittat själva kostar föör mycket för våran penga kassa... 6000-10 000kr för 1 månad och det har vi inte råd med för tillfället.

6. Vart hittade ni lägenheten, finns det någon speciell hemsida osv?
Tack på förhand! Ha en sjukt trevlig resa tjejer :)

Vi har inte hittat någon lägenhet än. Men vi sökte runt på bostad i Magaluf osv på Google.se
Deeet skaaaa vi ;)//Sara & Ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0