Resfeber

Inte direkt haft tid eller ork att sitta vid datorn. Jag och nadja har börjat med träningen nu på riktigt kan man säga, blir dock ingen träning nästa vecka eftersom jag är i Magaluf men den här veckan har vi redan kört två gympass ! :) Började dagen idag med att sola och sen gymma, fick bli ben, rumpa och rygg idag ! Igår körde vi armar och mage ! Dålig träningsvärk man har idag iaf. Varit ledig nu sen lördags och känns väl sådär att gå och jobba 8 timmars pass imorgon... men men. Jobbar även på midsommar vilket suger rätt lite men det är så sjukt bra betalt den dagen så tackar inte nej liksom !! Blir så jävla hårt för mig också direkt efter Magaluf !! Vi kommer hem natten till Torsdag, typ 3 på natten är vi i köping kanske? Klockan 1 på Torsdagen ska jag jobba !! haha fatta sliten jag kommer va, sen jobba 8 timmars pass hela helgen efter !!!! Förra året va jag seriöst död i tre veckor efter Magaluf, nu ska jag jobba direkt asså...åh. Smällar man få ta eller ? Missar även hela jäkla power meet också.. bara jag som längtar till skolan börjar ????

För det andra börjar jag bli så jävla nojjig inför Tisdag !! fyfan är så cp nervös :( känner att jag vill ha kontroll över allt och veta att alla har sina pass och att alla papper är med osv osv. Kommer typ dubbelchecka min resväska 80 ggr och ha 70 kopior på alla papper och ah.. vilken jävla morsa jag är. Vet att jag har fått det här av min Pappa, fyfan han är extrem ! Glömmer aldrig när vi va på semester på Rhodos och planet var försenat och pappa gick runt flygplatsen 1000 varv för att dubbelchecka att inte planet lyfte utan oss. Haha fyfan... aja får väl lida med stress tankar och panik tankar osv tills Tisdag !

Förresten angående vårat hotell så ska vi bo på TRH Torrenova. Ligger på udden precis vi magaluf stranden och det är tok nära till bargatan max 500 meter. Lite skillnad från förra året när vi både i Palma nova och fick gå i ca 20 min för att komma till bargatan ;) Iaf så är omdömena från gäster på TRH torrenova lite kul haha..Hahah '' Hemskt '' Men tycker inte att hotellet ser så fult ut ? Vad kan bli värre än det va bodde på innan ? Palma nova garden liksom. Negern sålde gräs i receptionen och vid poolen sålde dom sprit för typ 1 euro fast det stog '' ingen bar '' i Vings hotell beskrivning ;) klockrentUtsikten från det hotell vi ska bo på nu. :) LÄNGTAR !!!

 // ems
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0