sveriges jävla skam.

Alltså, nu har jag fan hållt mig i typ ett halvår. Jag brukar inte känna mig provocerad av bloggare, sånna bloggare som vill vara dryga för att reta andra. Det brukar oftast synas så jävla bra när någon gör det. Men den där JÄVLA jockiboi börjar gå mig på nerverna. Han gör det inte ibland, utan HELA TIDEN därför tror jag till 100000% att han helt enkelt är helt jävla sönder bränd i huvudet.

När han var med i kungarna av tylösand kan man ju tycka att han var en idiot men ändå rätt skön, han och Nemo liksom. Men vad hände sen efter programmet? Nemo åkte dit för våldtäkt och fick åka in på rehab för att han var alkoholist, jockiboi startade en blogg där han snackar om sina skåp till brudar som han sätter på. De få gångerna jag gått in på hans blogg, så möts man först av en bild på honom, naken inkletad i bajs ? vad hände egentligen :S sättet han är på är inte ens kul, jag kan inte skratta. Vad finns det att skratta åt ? när han lägger ut namn och bild på tjejer han legat med och berättar hur bra eller dålig hon är i sängen. Har han ingen respekt alls eller ? även om det inte är sant så finns ju tjejerna på bilderna där, även om han tagit dem från typ google vem fan vill synas på hans blogg ??????? sen kör han inlägg som '' dagens runk '' snälla jocke stoppa in din kuk i brallorna igen för du har inget att visa. Va han tvungen att pierca den för att den skulle få lite mer uppmärksamhet i rampljuset? fyfan dränk dig. Killar ska väl ändå ha lite klass. Snubben har ju fan problem. Hur gammal är han ens ?

Men saken är den att det som gör mig mest ledsen, på riktigt det svider i hjärtat, är att han ens kan få brudar? jag skulle inte ens ta i han med tång.. så mkt kan jag säga. Brudar i dagens jävla sverige har fan inget vett i huvet och ingen jävla klass. Vad ser dom ens hos honom. Det ser ut som att någon har möblerat om hans ansikte och han har inte ens kroppen heller ? vad tänker tjejer som är med honom '' ja nu får jag synas på hans blogg och bli uthängd som ännu en hora han har knullat '' för det är det han kallar tjejer han legat med, slynor, horor osvosv.

Att han inte skäms. Sånna här människor hatar jag verkligen. Som på riktigt ser ner på tjejer sådär. Det är fan inte okej. Jag brukar tycka att det kan va kul med människor som är som dom är och skiter i vad alla säger. Men just för det där med tjejer alltså.. jag lackar. Han är ingen jävla pimp, han är ett skämt.// ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0