I'M SCREAMING OUT, FUCK THAAT!

Igår...vart ska jag börja? Jag sluta jobba runt halv 4:a, så hade verkligen det stressigt när jag kom hem. För klockan 18:00 skulle jag och becca va i Arboga hos jossan. Vilket resultera att jag inte hann skriva ett skit igår.

Min tanke igår var egentligen att inte att dricka, bara några få rosapantern drinkar ( som jag hade med mig till jossan :) ) vilket fall var vi hos Jossan som fyllde 18år nu i veckan!! vi kom till henne runt sex tiden någongång. Blev bjuden på en skum glasstårta och en god smörgåstårta. Mysig start på kvällen kan man säga:) Vi satt där eller jag satt där hos henne med tjejerna tills klockan blev 9. Då gick jag och mickis vidare ner till bowlingen för att möta upp några grabbar för att kolla Fotbolls matchen som man inte ska nämna? jag som tippa 2-1 till Sverige...
På bowlingen befann sig iaf en hel drös bland folk, mest killar då. Vi träffa på en musikant utanför som spela riktigt sköna låtar för oss på sin gitarr. Jäkla skön snubbe det där haha. Och han blev skit glad när han fick 100kr för det sen naww. Ja ni hör ju? jag hade det trevligt igår, digga till musiken och kolla fotboll + gratis fylla osv. Dock blev jag själv tjej efter tio någongång? men lika kul för det hade jag!

Hur blev det där med att jag egentligen skulle vart nykter? jo.. när vi kommer till bowlingen blir jag bjuden på både cider, redbull vodka och shots av folk. Ganska bra att vara tjej ibland va, tjejer ? ;) så hela den där nyktra grejen försvann ju, för det var liksom inte såhär vill du ha något att dricka? det var liksom fram med glaset här har du. Ja då har man ju mindre val haha.

Efter matchen hamna jag på Ågården "oops" kom in på krogen! Ja vi drog faktiskt dit. Det roliga är att när jag fyller 18 nu om en vecka typ, ja då kan jag ju inte gå ut någonstans här i KAK området eftersom jag redan har gjort mitt krog debut här flera gånger. Coool som man är hahaha!

Träffa på Jossan där inne så satt mig vid henne och lämna grabb gänget det vill säga ;) Helt plötsligt blev vi en hel drös tjejer där istället. Och för en sekund trodde jag fan min trevliga kväll skulle bli förstörd och sluta i tjaffs istället när en viss person tog tag i min rygg och jag såg vem det var. ( nämner inga namn, men en tjej som jag har haft ganska mycket problem med ) dock blev det inte så. Utan det sluta med att vi satt brevid varandra och skratta och prata mest. Vad brukar man säga "håll dina vänner nära men dina fiender närmare" haha? nej men egentligen, se vad alkohol kan göra med människor. Tror aldrig vi skulle hamna brevid varandra annars!

Ja jag är ju inte direkt någon bitch och som alla vet förlåter jag alla så länge de inte jävlas med mig längre. Livet är för kort för att vara arg det vill säga. Dessutom är det ju jag som har det vi bråka om förut så, vinnare ska väl vara glada ;)? nej nu ska jag inte vara sån...

 Inne på Ågården blev jag bjuden på mer alkohol. Så på pickasnusen blev man. Och som sagt jag hade en trevlig stund med bra folk på hela kvällen :) dock vet jag inte om vissa ville försöka förstöra något på slutet, men just saying..något om är förstört kan aldrig riktigt bli helt, så lungt I don't give a fuck. om en knulla den osv...jag är inte häller en dans på röda rosor så.


//Sara

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur bokar ni hotell i magaluf förra året när ni inte var 18?? :o

jätte tacksam för svar

2012-06-16 @ 23:05:05
Postat av: Anonym

hur bokar ni hotell i magaluf förra året när ni inte var 18?? :o

jätte tacksam för svar

2012-06-16 @ 23:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0