Vilket jävla hetts!

Har blivit firad hela söndags kvällen hemma hos mammsen.Och måste bara säga att hon är bästa mammsen! bra grejer fick jag osv, riktigt nöjd! Eftersom jag inte är hemma på Tisdag då jag fyller tog vi firandet idag och i lördags hos pappa med andra delen av släken hos honom!! :) 
 
Ja men vart är vi på Tisdag då? jo just det...vi åker till kära Magaluf på morgonen  ;) Jag har packat min väska nu som är tog full. Inte ens en liten pryl går in mer haha. Den här gången har jag med mig dubbelt så mycket kläder och pengar än vad jag hade förra året. Hoppas jag klarar mig bättre nu då :) Nej men jag börjar bli riktigt nervös och mina panik anfaller om att sätta sig på planet börjar gro fram!! aa de går inte att beskriva... på resan hem sen ska jag vara dyngrak en sak som är säker! 
 
Imorgon ska det sista fixas och vi ska hem till Ullis på kvällen. Sleep over där vett ni. Värsta känslan man får då ;) frågan är ju om någon av oss kommer kunna somna imorgon kväll? jag ska iaf gå upp riktigt tidigt imorrn. så ska ta och sova nu puss fina läsare. 
 
 
//Sara 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0