american pie reunion

Tankade nyaste american pie igår, älskar verkligen dom filmera och dör lite för min box ! så va tvungen att titta på den nya såklart men ärligt så var den lite av en besvikelse. I början var den rolig typ när Stifler sket i frysboxen men sen dog filmen ut lite och började istället leka med mobilen för att kolla. Så nja. Kanske att jag är kräsen men dom andra filmerna är tusen gånger bättre, och nu syftar jag på de tre första med orginalen ;)

iaf så har jag nyss varit iväg och solat eftersom att vi inte har en balkong där solen är plus att solen inte finns på framsidan heller vilket säkert också va ett pris man fick ta för den här skithålan till lägenhet för den billiga hyran men visst, man kan inte få allt här i livet. som ett privatliv till exempel. Får typ sitta varandra i knät härhemma för att få plats känns det som. Låter som att jag vill flytta hemifrån ? hoppas att syrran och hennes pojkvän köper hus på landet då ska jag hyra deras lada och då äre bara körkortet som fattas !!!! JAG ÄR FETT PÅ !!! jag vill lämna boet helt enkelt.

har äntligen beställt mastercard nu så kan jag ta ut cash när vi är utomlands vilket kommer bli aaaaasbra eftersom lönen kommer in på kontot den 27 och vi åker 26 så det är ju bra eftersom en del jobb KANSKE väntas på culinaren.Sen har jag blivit inbjuden för jobbmöte! hoppas att jag får mitt schema då !!drömkoret eller vad säger du mika? ;)

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0