Är det fel att göra abort?

Vi läste i Aftonbladet att det börjar bli värsta rabalderna och protester för abort. Att det senast var i USA en stor protest och att abort bör förbjudas. Plus att många länder har förbjudit det. Är det fel att göra abort? vad tycker ni läsare?

Vi tycker iaf att dom här idioterna är idioter typ. Varför ska man inte få göra abort? jo visst man "dödar ett liv" som dom säger. Men barnet i magen är inte ens i medvetandet än, plus så kanske man ska prioritera lite andra saker först innan man skaffar barn. Annars så blir det ju som många länder har 1000 ungar som bor på gatan och inte har någonstans att bo, har inga föräldrar som kan ta hand om dom, blir sålda på gatan, får springa runt och snatta för att överleva...är det mycket bättre det eller? Är det ett bra liv att leva?
Många tror på "ödet" jo visst det gör vi med till en viss del. Men att det är ödet att man ska få barn just då, och att man ska behålla det just då. Då tycker jag dom måste tänka om lite. Jo för vi säger såhär, vi drar en hård sanning som förekommer i samhället. En tjej råkar bli våldtagen och blir gravid med våldtäcksmannen ( som hon inte vet vem det är, eller typ en gubbe eller nå ) är det meningen att hon ska ha kvar barnet då? att barnet ska veta att hon blev tvingad fram av en våldtäckspappa typ?


Jo visst man ska veta att man tar bort ett liv och vi tror inte direkt man gör barn för skojs skull för att sedan göra abort liksom. Abort görs ju vid tillfällen då man inte planera ett barn. men ibland gör man det bästa för både en själv och barnet. Vi tycker så många fler människor bör tänka till innan de skaffar barn, eller behåller sitt barn ifall de råkar bli gravida. Man ska fan veta att barnet ska kunna må bra, att man ska kunna ta hand om det fullt ut. Om du själv har ett ostabilt liv dra inte med en annan i ditt trasiga liv då!
//ELLESANDER
Vissa tänker helt annat haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0