dåligt sliten...

..men inte efter en vild partynatt, jobbade ju om sagt igår och aldrig i mitt liv igen att jag går med mina tattiga ballerina skor på betonggolv i 8 timmar igen !! mina fötter va mos igår, måste verkligen skaffa mig ett par riktiga serverings skor nu. Iaf så vare sjukt jobbigt igår, va så trött på slutet så jag satt och skratta och en lift som åkte upp och ner eller var det va. Decka som ett barn gjorde jag när jag kom hem, tänkte egentligen dra iväg på ett nattligt äventyr men min säng var alldeles för skön så blev inge !

vakna iaf idag och blev lite solning ute i det fina vädret tills det börja blåsa och jävla så gick in, tryckt en pizza kollat på film och '' glömt '' bort att jag hade matte att plugga på och nu är jag så trött igen så får göra matten på lektionen imorgon som är 2 jävla timmar lång !! känner att jag behöver få unna mig lite ledigt efter att ha jobbat sammanlagt 16 timmar den här helgen ! kommer sitta fint till spritkassan till magaluf ;)


åker ju till ullared på torsdag och kommer hem på lördag och då förhoppningsvis väntas det feeeest ! sugen på att dra på krogen så om V2 kan öppna snart kan man ju alltid bli stamgäst där tänkte jag. Men om inte så duger nästan vilken hemmafest som helst känner jag. Kanske att de flesta kör lugnt helgen innan yran ?// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0