Dra mig till ett drömställe!!

För tillfället skulle jag vilja sitta på ett plan till en obestämd plats eller typ hoppa fallskärm så man skulle få 1000 hjärtslag i minuten av. Ja göra något helt annorlunda! Åka bort träffa nya människor, uppleva nya grejer, njuta av varje sekund. Vill bara åka till ett varmt ställe och kunna stanna där tills jag har lust att komma hem igen. Inte så att jag har en bestämd tid på mig att njuta (typ en vecka) jag vill inte ha en passad tid. Jag har bara lust att kunna dra vart jag vill när jag vill.

Kan inte jag bara vinna 100 000 000 kr eller? Så jag kan ta mitt pick och pack från den här ruttna hålan som typ äter upp en med alla jävla inavlar..."typ jag höll på med honom igår, jaha det är ju din förra killes kusin"...wrong turn next här alltså!

Seriöst gör typ vad som helst, bor hellre i en rutten lya utomlands och lever typ på andras pengar än att vara kvar här typ. Come on vad gör man egentligen här? Man tränar typ sönder sig, går i skolan, super ner sig på helgerna ( för att få lite livad vecka ) äter kebab, på sommarn grillar man med kompisarna så många gånger att man tillslut vill typ spy på kött och korv. Samma rutin om och om igen. Grejer som man gjort 1000 gånger redan. Nått måste hända! Ge mig sommar och en solig en också!

//Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0