en svikare, en knarkare och en lögnare.

Att ha många bollar i luften kan ju vara kul. Lite trixigt sådär. Beror ju på hur man ser på det, men om man ska ljuga för henne, för den andre, för den tredje osv för att inte '' såra '' någon, ah det kan ju ses som värsta uppdraget. Vilken pimp. Bra jobbat liksom. När jag ljuger för någon så är jag nästan alltid redo på att lögnen bubblar upp till ytan för eller senare och den person som inte borde få reda på saker och ting får reda på det. Men då vet jag att jag har gjort fel, jag fattar att det inte skulle hålla i längden. Men man kan väl säga att jag haft tur för mina största lögner har ingen ens fått reda på och nu har det gått så långt sen jag ljög för någon om nå allvarligt så det har väl runnit ut i sanden nu. Men ibland alltså karma hits you back vafan, och då ska man fan ta det. Man ska fan erkänna att man fucka upp det. Jag har fan varit med om svin och haft dom runt nacken och därför tar fan inte jag ett jävla piss längre, jag tar inte att en kille bara går utan att få skit för det han gjort, jag tar fan inte att han ska tro att jag bara ska mata in skit i huvet utan att säga något. Skit ska fan skit ha. Riktigt jävla mycket också. Och folk kanske inte tror att jag kan stå upp för mig själv och säga till folk vaffan jag tycker, jag kan inte ens tycka synd om nån som ringer mig och grinar över sina handlingar om personen gjort mig så jävla mkt illa. Killar är grymma på att snacka, men sanningen är att deras ord är ett fucking jävla skämt. Varenda ett.

Blir så jävla trött på blinda människor som bara kan se sina egna problem, jag hatar verkligen lögnare och jag vill bara att alla ska se vem som är en lögnare. Vill inte att andra tjejer i den här stan ska bli utsatt för nån sån, och jag tror att flera tänker som mig att man inte ska gå efter saker man hört dvs rykten. Jag skapar alltid min egna uppfattning först ända tills sanningen kommer fram och det visar sig att det är sant som alla har sagt ! Det finns ingenting att hämta där. Tro mig.



den finns fan ingen här som passar in i min värld. Tar fan första flyget härifrån, ni fattar inte hur trött jag är på alla här, alla jävla nolifers, alla SKÅP, alla snick snackare, alla jävla falska människor. Har inte ens tid med idioter

// ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0