För och nackdelar på restauranglinjen.

Båda två har haft fullt upp idag. Ems drog näst in till direkt till Västerås med Nadja för att shoppa. Hon lägger väl upp sen vad hon fick med dig hem ;) och jag gick direkt och jobba efter skolan, lite mer pengar i kassan nästa månad ;)

Tänkte ta upp några anledningar varför restaurang linjen är bra och dålig! En positiv grej är ju absolut den goda maten vi får äta plus alla goda desserter Som man vräker i sig. Det dåliga är att man går upp i vikt av det så in i helvetet :o speciellt när man har kallkök. För då går man och små äter hela tiden. Går icke att motstå :)

Därför är en anledning till varför jag väljer servering i 3:an plus att jag inte orkar stå och steka biffar och vara helt flottig i ansiktet av all stek haha. För det andra gillar jag att träffa folk, slita osv... Det dåliga med servering är väl skit göran som att diska, gräva i andras uppätna mat haha. Men man vänjer sig haha ;)

//Sara

Detta smocka jag i mig idag på culinaren, sånt här kan man ju inte motstå?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0