lever !

Hallå !! synd att det inte var sånthär väder igår ?? för idag kan jag inte ens vara i solen eftersom jag börjat känna av min allergi rätt lite !

Iaf så började jag och sara dricka klockan fem, tjejerna kom vi sju så satt vi en stund och drack lite, sen vidare på nån fest där det inte hände något speciellt roligt ;) blev iaf upphämtade sen för lite raggarbils åk !! haha, jag som inte skulle åka raggar bil men vafan, hellre det än att sitta i en lägenhet runt ett bord och halvdö. Blev lite väl många i bilen kanske ? 5 där fram och typ 6-7 i baksätet ? blev inte ens mosad så när vi svängde in på stora parkeringen där massa bilar va så fick min kväll vara slut , klockan var runt ett när jag gick hem och resten är historia ^^ vaknade iaf och mådde PISS !!! massa sår har jag på fingrarna också, förstår inte hur man lyckas. Alltid att man ska skada nånting.. jaja..

duschat nyss och käkat och hoppas på att det börjar regna så jag slipper ha ångest över att jag inte kan sola. Blir att lägga sig tidigt ikv, bara sovit 4 timmar och imorgon äre skol DM i innebandy och fattar inte ens att jag får vara med och spela? går inte ens i innebandy längre, slutade för 1,5 år sen och enligt mig själv suger jag.. antar att dom tog in mig som en plan Ö haha. jaja kul att spela iaf, älskar ju innebandy så :)

sara får stå för bilderna, minns att hon va rätt vass med kameran igår!

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0