motivation = noll just nu

mina ögon hänger, mina ben vill inte, min mage vill bara ha maaat och motivationen till att vara duktig och plugga till provet imorgon finns allvarligt inte. Jag tror man blir så lat när man går hotell och restaurang ? vi har så mkt praktiskt hela tiden så när teori veckorna kommer och vi får ett prov får alla i klassen panik och går och grubblar över provet hela tiden..förutom jag då som skiter i och tror jag är någon gangster typ.. men säger som vanligt. det löser sig !

Så ska ta och göra nån mat och sen sova, även fast jag sovit 12 timmar nästan så är jag fortfarande trött :( kändes som jag va bakis idag igen.. fan lång tid det ska ta att återhämta sig. Träningen sket jag i idag med, men ska ut imorgon på spåret. Måste testa springa milen har inte ens hunnit gjort det och snart äre triatlon !!

Sen nu till det viktiga.. jag har gått upp i vikt. Alla säger att det är muskler eftersom jag har börjat träna rätt mkt nu, men jag vettefan. Jag tror det är fett, fett som har sattit sig på rumpa och lår för kommer inte i mina shorts längre från i somras !!!!! WHYYY ?? min ekonomi har inte råd med nya shorts just nu och det är så jävla synd om mig just nu så grinar typ :( 5 kg har jag gått upp. Jag som trodde att man skulle gå ner när man tränar ? men nej. Får väl ha fläskmage i magaluf då. visst.. nej men ska testa linda in magen i glapack eller vad det heter ? haha !// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0