regnig fredag, ensam också

Börjar bli en vanesak att jag sitter hemma själv på fredags kvällarna? Har iaf varit och käkat kina med sara nyss och min mage är inte mätt. Helt sjukt vad jag äter. Skulle va så gott med en donken nu ! fattar inte vafan det är för fel ??? min mage liksom suger efter mat och jag vill verkligen ha mat :( fyfan!!! försöker tänka på annat än mat liksom.. efter att vi hade käkat tänkte vi planka oss in på cirkusen i stan!!! HAHA LIV ?? men fick hejda oss. kom på att vi inte är 12 och kriminella längre.

Iaf så är jag inte festsugen idag vilket är en stor skandal enligt mig själv ! faktum är att jag är deppig. Fick ställa mig inför ett svårt val idag. Valet stog mellan att stanna kvar i Magaluf i sommar för jobbet och få jävla roligt eller åka hem och börja jobba på ett ställe här hemma där jag redan har jobb, vilket ger mig pengar till nästa sommar då studenten är vilket betyder BARSKOLAN !! och barskolan kostar 15 lakan vilket inte alls finns i min plånka just nu så därför har jag valt att tacka nej till jobbet i magaluf i sommar.....så just nu suger mitt liv apa. Men samtidigt känner jag att jag hellre satsar på ett bättre liv efter skolan så jag inte hamnar på ica. Inge dumt mot er som jobbar där lr så, men jag själv skulle inte föredra det efter min student därför tänker jag jobba arslet av mig nu så jag har cashen att dra från detta psykställe till stad :) Bästa kommentaren pappa sa idag, första sa han '' ja men om du jobbar för kommunen nu kanske du får jobb nästa sommar också '' jag svara '' men pappa jag ska dra nästa sommar '' han svara '' jaha....'' sen hör man hur han viskar till mamma '' vart ska hon åka ? '' haha, liksom sagt sen jag sluta nian typ att jag tänker ge köping fingret och sen dra så långt härifrån som möjligt ;) kul att han missat det.

men jaja, man måste ändå kämpa för att få nå här i livet, går inte bara att åka räkmacka och tro att allt ska serveras på fat. Speciellt vi fattiglappar ( köpingsbor/bönder ). Pengar är ju det enda som kan ta oss härifrån.// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0