Varför inte helgen blev som tänkt!

Vi kan ju börja på fredagen? Jo visst hade vi det skit trevligt hos mickis med grillning och drickande med folk, sen bilen in i Köping vare drag i haha ;) såklart ska de börja spöregna ? Vi tar skydd hos heidi och fixar skjuts vidare till en fest på andra sidan stan. Där var det kul att träffa killar vi umgicks mycket med förr. Så var kul att träffa grabbarna igen :) sen när vi skulle ner till stan tappar nån fan mig så jag slår i huvudet i backen, den andra tappar min väska o sprit flaskan ryker inklusive min nya väska... Drar iaf och åker karusell med tjejerna och möter en mys person, traskar sedan hem efter lite tjafs. Tidig kväll blev det också :0

Lördagen fick ja sova 4timmar sen stå och sälja bullar på stan. Runt 3 rev vi stället haha och packa ihop. Drog ut och käka på stan med Ems. Efter gick jag snabbt hem och fixa mig och blev upphämtad av linnsan och jullan. Åkte hem till becca där de andra tjejerna var, för att fira henne :) där hade jag också kul, alltid förfesterna som är bäst ;) senare vid halv 12 drog vi alla ner på stan. Vi fixa en mini liga och hoppa över stängslet in till tältet. Där inne tappa jag typ bort allt och alla. Man kunde knappt dansa häller, blev puttad stup i kvarten. Nej förra året hade de gjort bättre!

Gick ut börja bråka med p, så blev jag osams med en annan också som jag absolut inte ville, och jag skulle dra osv osv... Så jag gjorde det. Hamna vid bowlingen. Vänta på skjuts och nej kul där blir man tagen av polisen också av ingen anledning?? Inte trodde dom på mig att jag var 17 för dom hade tydligen sätt mig varje helg ute på krogarna.... Jo hej har inte ens vart ute sen halloween... Ne så kul att man får hänga med som ett litet fyllo till polis station och sitta i nått litet instängt rum... Tills dom förstår att jag inte är 18 utan 17 så runt halv 5 blir man hämtad av mammsen som var sååååhääär glad.

//Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0