10 saker ni inte visste om mig (ems)

skrev ett lång inlägg som försvann så tänkte dra en sån här istället, kanske lite roligare läsning. Lär er känna mig lite bättre ;) även om det bara är helt random fakta!

1. Jag hatar korv, haha ja asså vanlig korv som man äter! minns när pappa fyllde hela frysen med korv och vi åt det i typ en vecka i sträck. blivit korv skadad sen dess och äter det helst inte frivilligt.

2. Duschar alltid minst 40 min, tar gärna en tupplur där också. bästa terapin!

3. Om jag går ensam hem på nätterna tar jag alltid avlägsna vägar så jag inte ska bli mördad eller våldtagen haha! dumt tänker ni. men har en taktik att på sånna vägar kanske det inte finns psykopater bakom hörnen, känns som att dom hänger mer på öppna gator och letar offer och förföljer dom istället för att vänta på en avlägsen gata ;) smart jag är.

4. Jag är höjdrädd så in i helv.

5. Jag fick ett G i datorkunskap... bara för att jag hatade läraren och inte va särskilt trevlig, fick en negativ aura när jag va runt henne vilket fick mig att göra, ah ingenting på lektionerna. hon va en sån person som påminde för mycket om min gamla spanska lärare, meningslösa uppgifter. sanningen är att jag fan är grym på datorer, förmodligen bättre än henne men vad lär man sig av att sitta vid Word och skriva ett "dokument" snälla....

6. Har blivit sjukt lat sen jag började Ullvi, nästan aldrig läxor eller prov så glömmer man bort hur bra man är på att plugga och jobbar sig bara till att få ett G. vilket betyder, läsa boken en gång. typ.

7. Tycker det är jobbigt att träffa någon ny och lära känna någon, krävs mycket för att jag ens ska ta till mig orken och träffa någon för första gången.

8. jag kan vara för iskall ibland, nästan så jag blir elak. men det är bara något som kommer naturligt :/

som ett tillfälle jag aldrig nämnt, en händelse i magaluf. en kväll när jag och mika gått hem tidigt (ca 3-4) för att sova pga sjukdom så knackar det på dörren mitt i natten. nyvaken och flummig går jag och öppnar i tron om att det är sara och ullis, men icke. där står en kille som stötit på mig några gånger, som sara träffat på grabbarna grus och skickat upp till vårat hotell som låg uppe på ett jävla berg? mitt i mitt nyvakna tillstånd släpper jag in honom, gå in på egen risk tänkte jag, klockan va janske 5 på natten? går iaf och lägger mig igen för att sova och han lägger sig bredvid, lägger mig med ryggen mot honom för att ge en liten pik att " du får inge av mig " ni vet hur det är tjejer ;) dock fatta inte han vinken för stackarn måste verkligen trott att han skulle få ligga men synd att han inte kände mig för mitt morgonhumör är en ren pina och när han började limma så tog han ett steg rakt in i helvetet om man säger så, haha när han viskar i mitt höra " jag ska få dig att njuta " äcklad som jag blev svarar jag med en röst som jag skulle döda någon utan att ens tveka eller bry mig " kan du gå? " förvirrad frågar han "va?" jag svarar " ja? kan du gå? " och då säger han " jaha... ja det här vart ju inge bra.." sen lät jag honom klä på sig i mörkret, tände inte ens en lampa åt stackarn, va riktigt förbannad då ska ni veta, väcker mig mitt i natten och tror att han ska få nå? dummaste jag varit med om.. nu i efterhand känner jag mig lite dum ;( han hade ju faktiskt tagit sig upp för berget i hopp om att få till det..men men.

9. har ett pissigt morgonhumör...;)haha

10. bär på många hemligheter ;) men vem gör inte det?

skulle någon vilja att jag eller sara skriver om fler händelser från magaluf?:) kanske kan vara kul för er nyfikna jävla ;)) delar gärna med mig av det mesta :) KOMMENTERA ISF!!

//ems

sara, bästa richard och jag :) richard är så jävla snäll! träffade honom redan första gången vi var i maggan, den där kameran smattrar ju nästan föööör mycket när vi är i närheten.. vet att han älskar att fota oss ;)) vem gör inte


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaaaa skriv om magaluf :) Jättekul att läsa!

2012-11-19 @ 18:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0