ätar dag!!!

nyss hemkommen från dagen!:) haft min ätardag idag!!!! asså ni fattar inte känslan av att äta godis till frukost, toppat med ett stort glas o'boy!! herrrre säger jag bara, tryckt max tidigare idag och äter godis just nu... måste erkänna att jag faktiskt inte ens är så sugen på något speciellt. jo typ fet mat, kibbe lr nå men inte sötsaker. men äter för ätandes skull (y)

håller på med ett projekt, nämligen att bli blond igen hehehe ;) har en sån genialisk plan som alla ni frisörer säkert sätter kaffet i halsen av, men skiter i mitt hår litegrann, vill bara få det långt och orkar inte färga utväxten hela tiden så av den anledningen vill jag bli blond, även om jag kan erkänna att det är boring och att jag ser fem år yngre ut i det men whatta hell känner jag. nu till planen.

hade i en avfärgning idag (med mycket forskning på nätet från andra som velat bli blondiner igen) va en jävla process ska jag säga!! men det blev faktiskt bra(y) är ljusljus brun just nu med lite blonda slingor som kom automatiskt. imorgon ska jag i med super blonda slingor som ja jag vet kommer slita på mitt hår som fan men det kan jag ta.. så som mitt hår var innan min avfärgning var hemskt fult så ni alla inte tror att jag gillade det för ville vissa mornar raka av mig allt! men ja känns iaf bra att bli fin i håret igen, visar hur det blev imorgon med slutresultatet.

//ems

såhär är det ungefär just nu, ljuset hör att det ser konstigt ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0