En jävla bakfylla va det!

Såg nyss att ett inlägg som skulle ha laddas upp i torsdag kom upp nu. Ja anledningen till att jag inte har bloggat, utan bara Ems är för att just internet osv har strulat. Men nu så! :)

Det tog typ 2 dagar för mig att återupphämta mig. Så sliten va jag. Men tänk er jävla åka till Stockholm halv 12 på torsdags förmiddagen. Gick och käka på någon restaurang på stan, första glaset vin var alltså runt 1 tiden. Vi gick vidare till ett förar ställe och drack mer! Sen kom izza,Jojjo , suss & Kicki vilket betydde mer dricka.

Tunnelbanan till Solna C där vi springer överallt för att hitta till arenan. Hittar dock tillslut. Påvägen dricker vi min sprit drink i flaska. Rappar i bussen som fetaste gangsters haha! Går på SHM som var sjukt jävla bäst!! Legendarisk må jag säga. Känslan är fan obeskrivlig. Fick en fet smäll i ansiktet på köpet men var så inne i spelningen så fatta inte ens vart hon slog mig. Förns efter allt då jag fick en bula i pannan, hård brud man är? Rolig brud hon var då som slog mig sen sprang allt vad hon hade? Haha.

Efter det limmo, champagne, Mot Stureplan till ambassaduer. Kom visst in VIP. Sedan rulla kvällen på där till ca 4a. Då vi tog våra fulla kroppar ut till donken som var fett äcklig. Gick ut hjälpte hemlös kille, samla ihop massa pengar till han. Fick hjälp med att bli av med en förföljare, kom tillslut till tågstation lagom till kl:6 då tåget gick hem. Direkt till skolan, onyktra och drägliga. Käka fet frukost där och höll ut till klockan halv 1 då jag bokstavligen höll på kollapsa. Bakfyllan kom och var enorm. Men det var ju förståeligt om man såg ut såhär som på kortet på kvällen.....

//sara

Hahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0