ett gott skratt

hahah seriöst fick hålla mig från att inte pissa på mig av skratt till saras tidigare inlägg!!! haft djupa diskussioner hon och jag om killar i parningsperioden, kan erkänna att jag själv va i den senast förra veckan men en aning avtändande är kåta killar alltså!!! är hellre en nunna är bli bjuden på " chorizo " otäckt. !!

lika bra att hålla låg profil tills den deppiga hösten är över så grabbarna börjar " slakna " och lugna sig lite. alla har ju så brottom att dom jobbar helt fel!!! dom skippar den där charmiga biten som får tjejer på fall och går rakt på sak. funkar inte i dom här tiderna, hårda tider nu... behöver ni hjälp så slå en pling till mig ;) ems, guzz experten. ger bästa råden på hur en kvinna ska bli behandlad ;)

ne men suttit och letat kuk balklänning ett tag, hade egentligen tänkt städa mitt rum där det finns 4 veckors klädbeslutsångest på golven, men sen blev jag så trött och irriterad när jag inte kan bestämma mig för vilken klänning jag ska ha :( verkar ju som att de flesta i köping ska ha samma slags klänning, massa tyll, paljetter, glitter osvosv man vill ju inte vara en i mängden... hittat en illlllll rosa klänning som är en jätte fin modell, men så är den ju rosa... och vill egentligen inte ha en rosa, är inte den som hade valt det i första hand.. men hittar jag inget annat blir det nog den! jävla process allt det här med balen, studenten osvosv. har egentligen ingen ork vill bara att det ska bli 11 juni liksom ;) är inte sån som dö längtar till balen heller faktiskt! vet att vissa tjejer har längtat efter det där i flera år, en annan tycker mest bara att det är pina, bara kul att få köpa en fin klänning. men, finns det gott om champagne så är lilla emma nöjd, och en limmo ;) hehe

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0