filmtips!

tänkte tipsa om en film liiiiite mer i min smak, vet att den är gammal men District 9 någon som sett den? ganska knas egentligen, fick ont i magen av allt som hände i den men troe starkt att det kan bero på mängden celcius som jag druckit hehehe, tror inte min kropp pallar den drickan mer, sjukt sött så är så jävla rastlös nu asså...


bokat tid för att fixa håret igen wohoooo!! haha blir aldrig nöjd, vet inte hur mycket cash jag lagt ner på mitt fucking hår, ligger väl på 4000 nu.... men vill att det ska bli bra så den här gången låter jag Malin göra det :) hon har gjort min vän Lisas hår som gick från brunett till blond och det är skit snyggt så blir säkert bra! längtar till att bli fin i håret igen, krävande det är att vara tjej alltså.

hade även möte med jippo idag angående studentfest!! det börjar närma sig gott folk!!:D dj är fixad nu äre bara lokal ;) ska försöka fixa hantis då det är en mkt bättre lokal än scheele ;) mer kan jag inte säga om det, dock brukar mötena spåra ur lite, hade större diskussion om hur killar ser ut där nere om dom inte rakat sig! tur är så har ingen av oss träffat på en regnskog innanför kallingarna på någon haha men jag och mika kom fram till att det måste se ut typ såhär.. ;)

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0