Good things come to those who work their asses off and never give up.

Puuh har krigat hela helgen med förkylningen med feber och allt. Lyckades dock samla ihop kraft och gå hem till matilda i fredags för att fira hennes 19års dag :)

Väldigt trevlig kväll måste jag säga med bra brudar. Blev bjudna på champagne & tilltugg innan maten medan Tildis öppna paketen. Kvällen sluta med charad lekar & goda skratt, iaf för min del. Vid 11 tiden höll jag på slockna så fixa skjuts hem. Det visa sig att febern stigit till 38,8 grader. Undra på att jag var slut haha.

Ändå trotts min starka förkylning har jag jobbat nu ikväll med matilda! Stark insatts av mig ;) gick ganska bra fast hjärtat slog 2 slag extra ibland...tur att jag fick gå hem redan vid 10. Hann iaf med 5timmars jobb också innan jag kollapsa.

Mina damer Ems & Mickis drar en utgång ikväll för att fira Mickis som fyller 19 imorrn. Känns surt att man inte kan följa med. Men är för sjuk så har inte ork till att dricka. Är inte ens sugen på alkohol den här helgen...och för det sista har jag jobb som väntar 06:00 imorrn! Godnatt :)

//sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0