halloween fest i helgen!:)

hemkommen efter en heldag i v-ås :) har ju så sköna tisdagar nu bara en lektion så slutar vi 11 ;) drog till tågstationen direkt efter med sara, fick vänta i typ 40 min på en bussjävel eftersom tågen stog stilla. kaos det blire när tågen inte kör..men fick iaf med mig det sista till halloween :) för ja, jag ska på en till halloween fest i helgen, dock i kungsör den här gången :) tror det kommer bli grymt! har inte lagt ner så mkt tid på den här outfiten som jag gjorde med den förra, blir väldigt enkel och gölli tycker jag ist för den man drog i fredags:) blir bara jag och mika som drar på ferre den här gången eftersom sara den *piiip* drar på magaluf kryssningen!

kommer nog inte jobba i helgen heller så blir all in! va ju tvungen att hålla mig liiiite i skinnet i fredags eftersom jag jobbade dagen efter, ville typ spy när jag stog i baren haha, skaka som en idiot när jag skulle blanda drinkar.. inte ok men det funka! fick ju även sluta "tidigt" vilket också va skönt för lilla mig :)

blir att tina upp fötterna nu, isbitar utan tvekan...:(

//ems

en bild på två dyngraka bröder i magaluf, bilden är tagen av en av hockeykillarna vi va med ;) va på deras balkong när bilden togs och blev bjudna på fööööör mkt dricka. minnen, minnen ;) eller mest minnesluckor men vill ändå tillbaka!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0