Hittat min balklänning!

Var till Västerås på eftermiddagen med mammasen och lilla Molly. Blev lite shopping och sökande efter en balklänning. Vi gick till ruts affär som ska vara bra, vilket den var. Testade olika typer av klänningar men ingen där fall mig i smaken. Jag är väldigt kräsen av mig och vill ha en söt prinsess klänning typ ;) kollade i deras kataloger där det faktiskt fanns snygga klänningar.

Men sen såg jag att halva Köping typ vart där och köpt sina balklänningar. Och nackdelen är att de alla nästan såg likadana ut fast olika former och färger. Alla gick typ i en glittrig/paljettig överdel med tyllkjol. Skit fina var dom, men nej jag vill helst inte se ut som alla andra.De är ju typ de värsta om man skulle ha samma klänning som någon. skulle grina, allvarlig. Så jag gick där ifrån. Och bara för att jag har världens bästa mamma ska jag få den klänning jag velat ha!! :D massa pussar till henne!

Dock är jag lite nervös att beställa en klänning och inte testa den innan? Och har inte bestämt färg än. 3 veckor på mig sen måste den sättas igång att sys!

//sara

Några som hade sålts till köping, rätt lika varandra lr hur? Dock riktigt fina :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0