Något fler borde göra!

Idag känner jag att jag har vart snäll människa! Och snälla barn får ju bra julklappar på julafton,dessutom kan jag dö lite bättre om 83 år också. Jag har alltid vart en omtänksam, empatisk och förståelig människa. Tro det eller ej men det är jag!

Så genom att slösa någon hundralapp hit & dit har jag nu köpt en julklapp till ett barn som kommer uppskatta det. Ett barn som är föräldralös, lever i fattigare miljö och bor på barnhem. Ett barn som behöver se att någon bryr sig. Såna här grejer är mer värt än dessa pengar tycker jag. Och jag tycker fler borde sluta vara så snåla och börja tänka till lite. Det behöver inte vara något stort, åtminstone något. Det är ju ändå jul eller hur?

Att jag valde just detta var för att jag såg en annons i tidningen. Där man åker till kungsör och lämnar paketen, där dom sedan kontrollerar paketen så de är hyfsat lika varandra. Sedan åker de ner med en lastbil till Lettland och lämnar paketen där. Så man verkligen vet att barnet/ungdomen får julklappen. Bra va? :)

//sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0