nördar ikv

drog nyss en solning hehe! kände ångesten från i helgen när man inte fick sola innan halloween eftersom vi skulle vara vampyrer och dom är vita och jag hatar att vara viiit ;) och jaaa jag är beroende av solarium hehehe! nej men ska ju faktiskt på fest i helgen så nåste ju vara redo för det liksom.. ;)

iaf så känner jag mig extremt fet, jag sara och mika har som projektarbete i skolan att gå på en diet eftersom vi går hotell och restaurang programmet så måste vi göra något som har med mat att göra och därför valde vi diet ;) blir alltså inget socket för oss i fem veckor!! förutom en ätardag på helgen.. sååå därför den här sista innan vi går på dieten så smäller vi i oss sjukt mycket skit, i alla fall jag, kastade nig över godiset direkt jag kon hem och varvade med chips mellan tuggorna, skrattade lite för mig själv när jag hittade chips i naveln när jag skulle sola haha. inte ens fet liksom(y) kommer seriöst bryta ihop utan mitt godis, och enligt dieten får man inte ens äta MAJS, jag som fått eb dille på majs, majs med lite salt kan va guds skapelse typ.. :(

blir en lugn kväll för lilla emma :) ska läsa ut sista delen av "hunger games" ikv, asså balders balle vad spännande den där trilogin är asså, längtar tills det blir rullar av dom(y) fattar inte att jag missat dom böckerna, kan vara för att jag bara har 40% kvar av min hjärna efter all alkohol!

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0