partybåten

någon ville att vi skulle skriva mer om magaluf, eftersom som att sara var där fler veckor än mig så kommer jag bara nämna en del av det vi gjorde tillsammans eller lite mer "privata" saker som hände vi får se, samtidigt vill man ju inte berätta allt ;) hoppas att sara delar med sig av sina saker också haha!!

iaf en av det roligaste sakerna vi gjorde va att åka på partybåt som alla andra gör, ett måste helt enkelt. eftersom vi var där tidigt på säsongen så hade inte grabbarna grus partybåt börjat än så vi åkte på glade vikings ist :) man samlades en timme före avgång på klubben för att föra, det bjöds på shots osv dock hade inte vi druckit något innan vi gick dit, fick konstiga blickar för att vi drack vatten och höll en låg profil ;)... i början ;) väl på båten(som va jätte mkt försenad) fick vi reda på att det enda som fanns att dricka i den fria baren var bers eller sangria. för er som inte vet Sangria är så äre typ äckel päckel spansk dricka, typ vin med frukt i lr nå. smakar som rose vin lite grann fast sötare som JAG hatar. men bers spyr jag rakt ut av så va bara att pina sig med sangrian ;) det va tryck i den för vid första stoppet va lilla ems dyngrak :) alla badade och är glad att jag inte drunknade ! ganska skönt att bada på fyllan dock.

efter en stund ropar partybåtsvärden ut att det är dags för tävling! mina homies kom och fråga mig " ska du va med på magdans tävling?" magdans? tänkte jag. vem fan kan magdans liksom. men hörde skapligt fel för det var tydligen MAGPLASK tävling och full som jag va så inte fan banga man på det!

minns att alla killar skulle styla, göra volter och grejjer, jag och en till tjej var med, när det va hennes tur så banga hon precis innan vattenytan och hennes plask blev en bomb istället. 0 poäng till henne ;) en annan faceplanta så jävla hårt så hade jag varit nykter hade jag nog bölat, tänk er solvbränd och så bästa magplasket ni sett på det!! det enda jag hörde när jag kom upp till ytan var publikens jubel och 9 poäng till mig tydligen ;) en annan kille hade samma poäng som mig vilket betydde final. och jag måste bara säga det att vara tjej har sina fördelar, vi tjejer har två delad bikini medans killar bara har en ;) man fick extra poäng om man tog av sig kläder och där rök bikiniöverdelen för min del, slampa tänker ni, kul som fan tänker jag! när jag står där på kanten med armarna uträckta i luften och faller från båten;) tro mig jag flög, vann hela skiten gjorde jag! priset var en shotflaska, höll på att drunkna när jag fick höra det haha.

där var partybåtens början, följande timmar var det vi som tog över den där båten! kissade nästan på mig av skratt när sara och mika var med i sexställnigs tävlingen och dom körde med varandra som ett lebb par! haha sara var " killen " och den där jävla soffan på båten blev nästan sönderpippad när mika fick ta emot sara osynliga dase bakifrån hahah aldrig skrattat så mycket, blev förvirrande när helt plötsligt mika börjar pippa sara(?) va i helv ?? " sara va ju killen " tänkte jag, haha nej tydligen var båda det? äej den kvällen var sinnes kul, går av båten och går hem för att "fixa" oss haha, gick ju bra att sminka sig i det där tillståndet? minns inte ens hur vi kom till hotellet?

sjukt kul hade vi iaf ;) en av de bästa kvällarna utan tvekan!

/ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0