Portkod 1321

En serie jag har hört talas om, men inte riktigt tyckt den verkat bra. Men idag tyckte kimsan att jag skulle kolla på serien som går på svt play. Jag hade ju missat 5 avsnitt, men de är inte långa allts. Och jag måste säga fyfan vad bra dom är! ni som har missat serien borde kolla på den :) Åh det är så kul, känner igen mig själv så mycket då man gick i 8-9an. då allt började, allt var nytt. På sommar loven då man skapa sjuuka minnen. Som sommaren när jag sluta 8an då jag och mickis träffa tillexempel pontus och hans polare.Midsommarn vi fira i Herrfallet då vi hängde med killarna från sura, fick min första rediga fylla (menar rediga haha ) för att vi tog sprit & öl av våra föräldrar, bada näck och sjöng i vattnet 6 på morgonen. Sluta med att mickis & jag trängdes med två killar i bagageluckan och sov där haha. ååh saknar alla dessa små grejer. 
 
När man tänker efter, så har jag haft så jäkla kul i mitt liv redan. Jag är bara 18år och det känns redan som jag har vart med om allt. Men detta är bara ett kapitel i min äventyrs bok jag ska leva efter. Känns så jäkla bra att redan säga att jag inte ångrar något från min barndom/tonårstid. För jag tog alla chanser jag ville, jag gjorde de sjuka grejerna man inte borde göra. Men i slutet är det ju dom urflippade sakerna du kommer blicka tillbaka till och komma ihåg. Jag är hitils glad över allt jag har gjort i mitt liv fast jag ångrar vissa saker. Även fast vissa beslut har varit tunga/jobbiga. Men jag är en stark tjej och det ända jag vill med livet är att vara glad och lycklig.
Men allvarligt tycker synd om de som aldrig tar eller tog sin chans nu som tonåring. Även fast man kanske inte är en sån person som smiter ut på nätterna, smyg dricker och gör något man inte borde. Liksom de har ju förlora den här "förbjudna" känslan. 
 
Den man känner när man tycker man är tillräckligt stor nog för att få göra vad man vill, fast i själva verket är man liten! Då det känns som du har hela världen i dina händer, den bara väntar på att du ska ta för dig. Leva och känna den. Skapa minnen du aldrig kommer glömma, träffa personer som gör din vardag lite extra. Känslan när du blir lite nykär och allt känns så himla bra. just när alla känslor slår ihop på samma gång och du vet inte om du skratta eller gråta. Och nu i efterhand vet man, att du var så lycklig. Just den känslan förlorar de som aldrig tog för sig. För vad brukar man säga? " Beacuse no good story started with someone eating a salad" 
 


 
///SARA 

 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0