reunion var det.

Slänger upp lite utav en bildbomb från kryssningen...men tro mig hälften av bilderna var bilder som aldrig får komma ut haha. Det var verkligen OMG när man såg dom och jag och matilda höll allvarligt på att dö av skratt!! 
 
Börja shotta fishshots direkt vi kom på båten. Fixa oss och gick till taxfreen för att köpa med oss sprit & tequila (bådas favvo dricka) där stötte vi på bandet Medina och blev bjudna på förfest. Gick ner till våran hytt och börja föra med våra grabbar innan vi gick upp till Medinas förfest. Var lite lamnt innan vi gick vidare med dom till gurkans förfest där typ 20 pers var i en liten hytt. Där var det drag må jag säga. Om jag ska vara ärlig så blev det väldigt suddigt efter det laget. Har inte minne av att vi dansa något på fredagen? vi gick iaf till krogen där vi drack med bra folk. Sen kan vi ju typ säga *piiiiip* om resten av kvällen. 
 
Lördagen måste vart den roligaste dagen, även fast den var sjukt spårad. Men vi gick iaf på land i Riga för att tjocka i oss donken. Gick tillbaka och löka med alla goa människor i hytterna. Hann också ta en powernap innan bravaderna var igång igen! det var faktiskt hårt med första sprit drinken. Den här dagen var vi för det mesta med alla grabbar vi träffa/jobba med nere i mallis. Vilket gjorde det roligare :) och mer dans blev det också, vilket jag älskar. Dock blev det nog för spårat haha. Lyfte upp mig...och jag hade klänning vilket inte blev så bra. Plus att hela båten gunga och både jag och matilda vricka fötterna & fall pladask på golvet. Har fortfarande ont i foten, tror jag bröt nå. Och som jag sa tidigare fick jag krigas med sjösjukan, fräscht att springa på toan då och då... aja resan var värd det :) 
 
 
Mina sötnosar ;) 
 
//Sara 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0