Sådär jätte sliten...

Herre jävlars vad sliten jag var när jag vakna i Mickis soffa imorse! Mådde skit. Inte nog med det låg typ halv vägs utanför eftersom jag trängdes med R. Tror jag lyckades bli lite väl för full igår, kan ju säga att vakterna höll ett stadigt öga på mig kommer jag ihåg...haha. Lyckades också dra på mig nån lesbisk tjej som gick och tog mig på röven...följde efter mig och ville att jag skulle testa "lebbsex" men tyvärr det faller inte mig i smaken riktigt ;) det roliga var att det var en fet € mellan oss. (En kille alltså)

Att jag alltid lyckas hamna bland sånt där trams. Nej men förövrigt hade jag väl kul? kvällens roligaste måste bara gått till Mickis!! Fick dra 3 bussen i sträck innan spelet sluta, vilket resultera till spya redan 21:03 haha! Men hon va på igen.

Sen kommer en tjej som mitt ex var otrogen med, nu snackar vi länge länge sen! Och säger förlåt för de och att de aldrig hände nå? Liksom varför ens ta upp det...livet går fram och jag och mitt ex har ändå inte vart tsm på över 1år nu. Och något jag är grymt bra på är att glömma förlåta och gå vidare. Shit kändes nästan som jag vart med om en liten drama kväll igår när jag tänker efter? Haha aja skit samma hade kul ändå. Full och glad ;)

//sara

Slitvarg, blod kvar från igår...duschen next.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0