I BELIEVE THAT HAPPINESS IS SOMETHING WE CREATE.

 
 Vi alla har ju inte ett liv som är som ett rakt streck. Livet går ju både upp och ner. Dock måste jag säga att jag har haft många topp stunder i mitt liv. Det kan också bero på att jag är en positiv människa av mig. För jag har gått igenom en heldel starka saker i mitt liv, och där är dom stora ner gångarna. Men nergångarna har både påverkat mig possetivt och negativt. Har lärt mig en del om livet, har blivit en stark människa, det negativa är att jag har blivit rätt känslokall. Jag är inte en drama tjej. Jag gråter aldrig inför folk om jag inte måste, små saker mår jag kanske dåligt över 1 natt och tröstar tårarna med lite sömn. Sen dagen efter ser jag framåt med ett glatt smile istället. ni kanske hört "glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya" 
 
Lite snabbt om mitt liv i olika steg då, så kanske ni lär känna mig lite mer :) 
 
1. Jag var liten runt och det flesta var frid och fröjd. Man fick leka och ha det bra med alla fantasier jag hade. Helt           sjukt. trodde jag levde i en annan värld ibland! Hade en familj som jag älskade mest av allt. 
 
2. Vi flytta in till köping igen från att bott i valskog, mina föräldrar skiljde sig för första gången. Vilket tog lite på mig. va väl runt 6-7 år
 
3. Föräldrarna flytta ihop igen, vi blev en hel familjen igen. Skaffa bästa hunden Kevin. Trivdes jätte bra på min nya skola, haffa kille, träffa mina bästa vänner som jag fortfarande är mina bästa. Och min familj flytta sedan in till ett hus. Riktig svensson familj. mamma, pappa, 2 barn, 1 hund, 1 villa och de gifte sig. 
 
4. Denna ska egentligen gå ner. En heldel familje problem kom in i familjen. Har inte direkt lust att berätta hur allt var osv. Men familjen börja sakta förstöras. Men vi lev i en lögn ett bra tag. På helgen var det kaos ibland, dagen efter var allt som vanligt igen, inget hade hänt. Samma glada svensson familj på måndagen igen. 
 
5. Tillslut rasa allt sakta samman, dittan och dattan hände. mina föräldrar skiljdes på riktigt denna gång. blev varannan vecka hos båda. Var ganska jobbigt ibörjan, men ändå skönt och avslappnande att alla bråk var slut. och sena nätter då man inte kunde sova en blund. Allt börja nog vända till något bra igen när de skiljde sig. Hemskt att säga men sant. Även fast vår familj var bäst tillsammans, men den var så förstörd på ytan. 
 
6. Jag börja trivas med att bo varannan vecka. Börja märka fördelarna. Typ "för mamma får jag vara ute så sent" fulingen ;) vid det här laget var jag runt 11-13år Ems och jag börja umgås med massa killar. Raggnings perioden var inne haha. Och toppen igen blev nog när jag blev dö förälskad i en kille. Kommer nästan ihåg hur kär jag var. Söt va? :) sommaren 2006 då flirten var som mest, då hade jag allt fjärilar i magen ;) första riktiga kärleken om man säger så. Vi höll väl på i ett år eller något? 
 
7. Här var nog den jobbigaste tiden hittills i mitt liv. Pappa hade blivigt brutalt misshandlad på midsommar afton kvällen i köping året innan. Vi fick ett samtal från uppsala sjukhus, att det var riktigt illa. Han låg där några veckor. Och efter det blev han inte som vanligt igen. Men de kan man förstå efter 7 hjärnblödningar. Han och jag kom inte överens efter något år. Han kom in i sin svagga med alkohol igen. jag fick skulden för mycket. Och bråken var många. Samtidigt tog det "slut" mellan mig och min första kärlek. Och tillslut ville inte min pappa veta av mig. Och min bästa hund var tvungen att avlivas.
 
8. Flytta över till mamma helt.  Hade börjat högstadiet, och sommaren kom. Hade roligaste midsommarn, min första fylla också! mamma var borta 2 veckor mitt på sommarn. jag fyllde fjorton och hade en lägenhet själv. Första hemma festerna började. Träffa mitt senaste ex "P". 
 
9. festlivet börja, då man fick "smyga" ;) allt var så himla nytt och roligt. Festa i stortsätt varje helg. Hade fetaste hemma festerna.sjuk jävla tid alltså. Många grymma minnen. Blev tillsammans med mitt ex som jag var i 2 & halvt år. fick kontakt med pappa igen lite sådär halvt.
 
10. I slutet på mig och mitt ex "P" förhållande var jag i botten igen. Vi hade helt olika mål i livet. Vi bråka jämt.
(hatar verkligen att bråka) hade tillsut inge bra kvar. Även fast jag älska honom kunde jag inte va med honom mer för det tog sönder mig. Dock fortsatt vi lite hit och dit. Tills jag fick veta ett och annat. 
 
Jag träffa mitt andra ex "första kärleken" igen. Men allt blev ganska knas direkt. och jag märkte att denna kille var för bra för mig. Kände att jag inte allts var den längre som han lärt känna mig. För att inte göra han besviken drog jag mig undan ganska tidigt. Innan jag kanske kunde falla för honom igen..Och därefter stängde jag av alla känslor. Sket i allt. Vad folk kände och inte. Blev en riktigt fitta. 
 
11. Sommaren kom, som vanligt min bästa tid ;) alltid glad då! åkte till Magaluf för första gången med Ems. Det fick mig på andra tankar. Och sommaren i sig var bara riktigt bra. Sen gick allt ner igen mot hösten då kill problemen med mitt ex  "P" börja och tog slut för sista gången typ? 
 
12. Ja hela år 2012 har vart en possitiv uppbacke. Så jävla bra år som jag har haft och alla grymma personer man har träffat. Då kan man bara må på toppen igen. Och kan vara för att alla kill problem är borta! känner mig riktigt fri som en fågel! Känns också som allt bara blir bättre. 
 
Något jag har lärt mig är att vi alla har dåliga stunder, men om man gör något åt dom så varar dom inte speciellt länge! 
 
//SARA 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0