att tänka på, tjejer!

 
Bra sanna ord taget från nattas blogg, läs mer här: http://peyreblogg.se/girls-vs-men/#comments om ni skulle känna fört! 
 
Många tjejer är verkligen pantade, vissa tjejer kommer jag aldrig förstå mig på. De kan bli "förälskade" i en kille de bara har legat med 1 gång eller bara har smsat med. Efter det pratar dom om dom som de vore tillsammans. stalkar och gråter över det minsta lilla de gör. "paxar" killen som de endast skrivit med & säger att det är "min" vilken din? han vill inte ens ha dig. Jo kanske din mus eller uppmärksamhet typ?
 
Eller har vi den här tjejen, som faller för det minsta killen säger. Typ ungefär såhär "du är så fin & underbar" och vipps så har tjejen fallit för killen. Undra egentligen hur många gånger han sagt det till en tjej? Tappar sin egna självrespekt gör hon också och gör allt killen vill. För det ända hon vill är att ha kvar honom. shit vad tråkig tjej känner jag? ingen egen vilja, inga egna ben att stå på, utan killen är hon ingen. 
 
Jag vet inte, men visst har jag också varit en vilsen tjej. Och dragits mellan kärleken. Dock har jag alltid lyckats stå på mina egna ben, även fast det har varit svårt. För visst gör kärleken oss svag? Men jag kan inte säga att jag har varit en besatt tjej som vill bli förälskad i första killen som skriver till mig. Har mer utnyttjat deras närhet då jag var som mest vilsen i mitt liv. Jag är eller har blivit mer som en kille om inte värre? har svårt att visa intresse för killar, även om jag nu skulle tycka om någon. Hör nog för det mesta aldrig av mig tills de gör det. Vet inte varför? och när jag väl har fått killens intresse för mig för lätt är det inge kul längre så jag lägger honom bakom mig istället och går vidare? Killar som skriver långa rader med fin text om hur fin jag är & att de skulle kunna ta hand om mig osv osv ( fjäsk i mina ögon ) och att de vill träffas med en "filmkväll" första de frågar. det är allvarligt bara billiga killar i mina ögon. komigen bättre stil går väl att skaffa tycker man?
 
känner att jag mår så bra själv och har blivit så självständig sedan mitt förhållande tog slut för 1 och halvt år sedan, känner också att jag aldrig vill gå igenom den tid som jag gjorde då igen. Kan vara därför jag har blivit som jag är nu. Känslokall, idiotisk,   självisk och fuckar upp allt och lite till typ. något jag egnetligen inte är! men min prins kommer väl en dag.
 
"Bli aldrig kär om du inte är redo" - sara selander 
//Sara 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar verkligen att läsa eran blogg! :D
den är riktigt bra, och ni är riktigt fina tjejer!

2012-10-08 @ 20:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0