Bloggar.

Tidigare idag hälsade jag på min kära barndomsvän sabina, får passa på medans vi har tid! :) Gick också till mitt jobb Gillet för att lära mig mer utav hur bokningarna går till osv.. jag är riktigt förvirrad vid den delen. Eftersom jag har all ansvar när jag jobbar frukost så gäller det ju att allt blir rätt! Nu kan jag lite mer iaf, men tid tar det. Har också hunnit med att träna. taggad tills imorgon är jag! derby match står på schemat!! 
Annars sitter jag och tar det lugnt vid datorn nu. Ska väl ta tag i kraften och hoppa in i duschen. Får se om jag hinner innan matilda hämtar upp mig, här ska det planeras saker ;)
 
förövrigt kollar jag runt på lite bloggar, hinner annars aldrig men nu har jag tid att snoka runt ;) tänkte tipsa er våra läsare om bloggar som några av våra vänner har. För det kan ju alltid vara kul att börja läsa några andra? än de gammla vanliga liksom :) Och om någon av våra läsare jätte gärna sakulle vilja komma upp på bloggen här sen, lämna bara en kommentar så kanske vi fixar det :) 
 
Julia Viborg:
http://juliahih.devote.se/
 
Mikaela aka vår bror/kusin: 
http://miiikaelabergqvist.blogg.se/
http://miiikaelabergqvist.blogg.se/
 
Sara klingman:
http://saraklingman.webblogg.se/
 
 
//Sara
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0