extra bra nyhet, big smile!

Yes! 
en glad tjej här. Även fast jag vet att det kommer bli jobbigt. Men det var exakt detta jag behövde! Fick ett mycket bra samtal idag med ett bra erbjudande. Blev först lite osäker på om jag skulle ta emot det, pgr av ork osv. För att komma mer till saken så var det Gillet som ringde. Ni vet restaurangen jag brukar jobbba extra på & där jag även praktisera nu i höst? 
 
Jag fick nämligen ett jobb erbjudande att jobba helg varje jämn vecka. På fredag & lördag kväll och sedan ha frukosten själv lördag & söndag morgon. Det skulle innebära en massa pengar för mig som är säkrade :) Dock kände jag att jag aldrig skulle hinna med allt i mitt liv då som exempel innebandyn, vänner, skola mm. Det skulle bli för stressigt. Men jag tackade absolut ja till iaf att ha frukosten varje jämn helg. Det kommer bli jobbigt men ser ändå fram emot det :D för blir ju ändå att jag kommer hoppa in extra på kvällar osv fortfarande när det behövs, men då har jag alltid en liten summa pengar som trillar ner i sparkassan varje månad! Är riktigt glad just nu!! 
 
Imorgon är jag ju ledig från skolan. Som alla vet så är jag en killer women. min klocka kommer ringa 05:00 på morgonen för jag ska upp till Gillet och jobba!! bättre än att ligga hemma och sova & bli fet typ haha ;) Nej men jag ska få lära mig frukost rutinerna, hur man öppnar och tar emot hotellgäster osv. Känner mig riktigt stor nu :') ska bli kul! 
 
//Sara 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0