försöker sova

ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och inväntar sov viljan. är trött som ett jävla djur. men inte fan vil kroppen sova (y) allvarligt ni skulle sett mig idag, kändes som jag va bakis och ögonen va som golfbollar, helt röda. kliat har dom också gjort. såg ut som jag tjackat hela natten men nej det hade jag inte...

nått fel äre ju iaf. känner mig stressad hela tiden, typ rusning i kroppen 24/7 som att jag ska göra nånting hela tiden men allt bara faller platt pannkaka.. jobbade ju torsdag, fredag, lördag kväll. känns sådär alltså, att jobba hela tiden när man har skola men man måste ju, jag måste och det är det där måstet som min kropp inte gillar. den vill liksom inte jobba. men jag måste, pengar bror pengar.. blir riktigt jävla cp irriterad på folk som inte "hinner" göra saker, sånna som "har så mkt med skolan, och praktik" så vitt jag vet så har man oftast inge plugg när man har praktik alltså ingen teori alls. testa jobba, gå i skolan, plugga och umgås med vänner samtidigt. hejdå kroppen liksom. orkar fan inte tänka på para längre, när man va yngre handlade det om enstaka 100 lappar men nu äre så jävliga saftiga belopp med utgifter och för att klara dom utgifterna behöver man största lönen... herregud får ju damp bara jag tänker på det.

men jag ska göra det, jag ska tjäna mina egna pengar och göra det jag vill göra dvs dra härifrån och ännu längre än så, är redan påväg från det här stället men jag behöver inte "pappa betalar" för guess what, jag klarar mig själv.

bjuder på några färska bilder på trötta lilla emma :( pigg jag är.......peace out // ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0