Höst depression!

Seriöst lackar på detta k*k höst väder. Verkligen inget för mig. Min kropp går typ i ide och ställer in sig på att sova dygnet runt. Liksom direkt när man kollar ut är det alltid grått och regnigt!! Inte undra på att man blir deprimerad....

Somna efter skolan idag, skulle egentligen gå upp taggad för gymmet sen. Tror ni jag va taggad eller? Inte för 5 korv ören. Sov vidare ett tag till och gick sedan upp och förberedde ett varmt bad.

Det är väl det ända positiva med höst och vinter, alla dessa mysiga stunder med massa ljus som lyser upp rummet? :) men annars för övrigt är jag en sommar tjej, som helst vill ha fart och fläkt i livet.

Nästa vecka ska jag börja ta vara på tiden bättre. Delvis göra roliga saker inte jobba för det mesta. Därför jag är så trött, hinner ju aldrig slappna av känns det som? Och min tränar sara ska då komma fram, dags att ta tag i det här! Så man börjar vakna till lite ;) shoppa behöver jag också göra, då försvinner alltid höst depressionen haha. Några andra som har bra tips?

//sara

Just nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0